avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... angajare pensionar
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

angajare pensionar

Daca un pensionar iesit la pensie pentru limita de varsta (vechime completa) se angajeaza, isi pierde pensia?
Daca nu, dupa cat timp (si care este procedura) pentru o reactualizare a pensiei, care sa includa si contributiile de dupa iesirea la pensie?
Indiferent de remuneratie, pensia va fi mai mare daca cere recalcularea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:32, 4 Noiembrie 2020
Daca un pensionar iesit la pensie pentru limita de varsta (vechime completa) se angajeaza, nu isi pierde pensia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie militara vasile_o54 vasile_o54 Daca am iesit anticipat la pensie(din armata) in 2001 cu vechime completa dar la varsta de 47 de ani, acum cand am 57 de ani, nu pot cere recalcularea pentru ... (vezi toată discuția)
Micsorare pensie dupa recalculare elidora elidora Buna ziua, am iesit la pensie (pentru limita de varsta) acum 3 ani, iar dupa emiterea deciziei am mai lucrat 6 luni, dar pentru un salariu redus la jumatate ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei pentru stagiile realizate dupa pensionare afi1956 afi1956 Intrebare simpla si sper clara.La 52 ani, in anul 2008 am iesit la pensie, beneficiind de gr.I .Dupa un timp m-am angajat cu carte de munca la privat . Pot ... (vezi toată discuția)