avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare casa, terenul este pe numele tatalui ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare casa, terenul este pe numele tatalui decedat si al ...

Intabulare casa , terenul este pe numele tatalui decedat si al mamei

Care este procedura pentru a intabula o casa , daca terenul este pe numele tatalui si al mamei , iar tatal este decedat;
Exista certificat de mostenitor pentru celelalte bunuri , dar nu si pt teren+casa
Exista o autorizatie de constructie expirata +certificat urbanism +avize si un proiect care nu a respectat in totalitate realitatea si s-a platit impozit pentru casa+teren
Care sunt pasii pentru a se face receptia si a intabula casa?
Cel mai recent răspuns: lupescu.ioana , utilizator 10:38, 6 Noiembrie 2020
Completare certificat de mostenitor .
In ce an a fost eliberata autorizatia?
autorizatia e din 2008; si am inteles ca trebuie refacuta toata documentatia: reautorizare+modificare proiect..urbanism, etc; si daca da, cum se poate cere reautorizarea daca terenul e pe numele tatalui decedat si al mamei? sa facem completare la certificat de mostenitor cu terenul si apoi sa facem totul pe numele nostru? se poate face succesiune doar pe teren si pe casa nu? chiar daca s-a platit impozit pe casa?sau trebuie sa ramana pe numele tatalui si al mamei si casa si apoi facem succesiunea?
Succesiune pe teren si dupa aia reautorizare. Daca autorizatia era mai veche probabil erau posibile alte variante dar asta e singura varianta pe care eu o vad acum.
Multumesc pentru raspuns; dar oare n-o sa fie problema ca din punct de vedere fiscal exista si casa? impozitul s-a platit tot pe numele tatalui si al mamei

Vladislav20 a scris:

Succesiune pe teren si dupa aia reautorizare. Daca autorizatia era mai veche probabil erau posibile alte variante dar asta e singura varianta pe care eu o vad acum.

Ultima modificare: Vineri, 6 Noiembrie 2020
lupescu.ioana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire casa fara receptie buna ziua, as avea nevoie de un ... renattacarmen renattacarmen Mostenire casa fara receptie Buna ziua, as avea nevoie de un sfat: in urma decesului tatalui meu a ramas casa+teren, din pacate casa nu are facuta ... (vezi toată discuția)
Bună seara. se dă următoarea speță. autorizație de construire ... Baciubobo Baciubobo Bună seara. Se dă următoarea speță. Autorizație de construire dobândită in 2000. Casa construita dar fără a respecta lungimea casei din plan. E mai ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa leorot leorot in 1994 tatal meu a inceput o casa, pe terenul parintilor lui. in 1997 tatal meu a decedat. in 2004 bunicul a decedat. in 2006 eu am finalizat contructia. ... (vezi toată discuția)