avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cam cit dureaza un proces pentru un permis retinut ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cam cit dureaza un proces pentru un permis retinut pentru alcolemie ...

cam cit dureaza un proces pentru un permis retinut pentru alcolemie 0.7
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cat este nevoie, veti fi citat pt declaratii de suspect/inculpat, ma gandesc ca deja pe cea de martor ati dat-o in momentul intocmirii dosarului etc etc .
Poate dura 1-2 ani de medie, depinde de simplitatea dosarului si metoda prin care ati hotarat sa continuati dosarul, pe recunoastere sau nu, depinde de probele administrate, de sustinerile avocatului dv. etc
acest răspuns util
Pentru celeritate solicitati sa achitati dvs contravaloarea probelor biologice si angajati-va avocat.
va multumesc .acum mia ajuns dosarul la camera preliminara .care ar fi pasii urmatori ???
mentionez ca sunt reprezentat de avocat
Ultima modificare: Duminică, 27 Decembrie 2020
Onut puiu, utilizator
acest răspuns util
Vorbiți cu avocatul angajat care sunt pașii urmatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua as avea o intrebare am fost oprit de către poliție ... ionut tkd ionut tkd buna ziua as avea o intrebare am fost oprit de către poliție și mia fost facut testul drugotest mia facut dosar si sunt in calitate de suspect as putea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am fost oprit în trafic cu o alcolemie de 0.75.la ... Robotul Robotul Bună ziua. Am fost oprit în trafic cu o alcolemie de 0.75.la mie anul trecut. Nu mi-a venit nimic acasă. Nu știu nimic de atunci. Unde mă pot adresa și ... (vezi toată discuția)
Salut! ma numesc lucian și am 18 ani am și eu o întrebare, ... Lucian Ionita Lucian Ionita Salut! Ma numesc Lucian și am 18 ani Am și eu o întrebare, am fost surprins de către politie în timp ce conduceam un autovehicul pe drumurile publice sub ... (vezi toată discuția)