avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept civil succesiune Buna ziua. Sora mea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept civil succesiune Buna ziua. Sora mea einplicata intr-un proces de mostenire. a ...

Buna ziua. Sora mea e inplicata intr-un proces de mostenire. a fost citata ca parat in vanzarea unei proprietati a unei persoane decedata in 1996 care nu avea mostenitori directi. Pana acum nu a aflat decat ca ar fi declarat decesul. ea nu isi aminteste sa ei facut asa ceva.A vrut sa vada declaratia cu semnatura ei dar primaria nu i-au aratat-o fara o dovada de mostenitor adica testament. Ea nu are asa ceva si nici nu isi amintesta sa cunoascab persoana decedata. Ce trebuiesa faca?
Ultima modificare: Vineri, 6 Noiembrie 2020
Fivi Coman, utilizator
Cel mai recent răspuns: Fivi Coman , utilizator 15:56, 6 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Fivi Coman a scris:

Pana acum nu a aflat decat ca ar fi declarat decesul. ea nu isi aminteste sa ei facut asa ceva.A vrut sa vada declaratia cu semnatura ei dar primaria nu i-au aratat-o fara o dovada de mostenitor adica testament.

"Asa ceva" insemnand ce?
Care declaratie? A cui semnatura?
nu isi aminteste sa fi declarat decesul persoanei acelei persoane, nici macar nu stie cine e persoana decedata, tot ce a aflat e ca decesul ar fi fost declarat de ea
Ultima modificare: Vineri, 6 Noiembrie 2020
Fivi Coman, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare testament deeana deeana Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un raspuns! Doi soti fara copii a lasat-o drept mostenitoare finala prin testament pe sora mea, intre timp sotia a murit ... (vezi toată discuția)
Testament olograf tobescu tobescu Buna ziua, am si eu un caz ca sa va supun: in luna decembrie 2007 am aflat ca nepoata mea (fata surorii mele) ne a intentat un proces in 2001 atat mie cit si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, puteți sa ma sfătuii și pe mineu,avem o moștenire ... Dany320 Dany320 Buna ziua, Puteți sa ma sfătuii și pe mineu,avem o moștenire in care sunt implicate 3 persoane 2 surorii și un var.Recent ultima persona a decedat(varul) ... (vezi toată discuția)