avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sunt acuzata de furt pentru ca cineva a pierdut un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sunt acuzata de furt pentru ca cineva a pierdut un telefon si niste chei

Eu zic ca o sa ne fie si la 80 de ani frica de moarte, nimeni nu vrea sa moara, decat daca are ganduri sinucigase. Nu ajungi la 60 de ani si zici ca te-ai plictisit; viata este ceva care se schimba in fiecare minut, in fiecare secunda se poate intampla ceva nou si poti ajunge la fel de repede de la agonie la extaz. Asa ca, nu cred ca la 60 de ani, vor disparea complet toate posibilitatile de a face ceva, de a trai. La fiecare varsta "ai un rol", la 1-5 ani sa fi cute si sa se laude parintii cu tine, la 6-10 ani sa mergi la scoala si sa inveti.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Februarie 2010
criscali81, utilizator
Cel mai recent răspuns: criscali81 , utilizator 21:23, 28 Decembrie 2009
Buna seara

Este o transformare a stilului romanic, apărut din necesitatea de da o altă dimensiune verticală clădirilor.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Februarie 2010
criscali81, utilizator
criscali81 a scris:

Buna seara

Sunt perfect deacord cu faptul ca iesirea mea din magazin reprezinta un mare semn de intrebare. De aceea am si apelat la acest forum.
Eu stiu ca nu am luat nimic , dar problema care ma agita este faptul ca se pot trage niste concluzi gresite, din care eu voi avea de suferit, iar pagubitii nu-si vor rezolva problema.

Eu zic sa stati linistita pentru ca de obicei asa se intampla la inceput atunci cand politistii au un caz de furt : la inceperea dosarului politistii sunt apucati de entuziasm dar le trece repede, asa ca dupa ce o sa dati declaratie ca nu stiti nimic , o sa puna declaratia dumneavoastra in dosar si o sa asigure pagubitii ca fac tot posibilul ca sa rezolve cazul si ca depun eforturi sustinute in acest sens .
@romania inedit, personal, ma indoiesc de entuziasmul domnilor politisti, la cate dosare au , eu cred ca le lipseste cu desavarsire.
Chiar daca s-au ,,pierdut " doar niste chei, ele ar putea fi foarte importante pentru proprietarii lor. Telefonul deasemenea.
Pagubitii trebuiau sa-si faca asigurare...pentru ce? aaa, pentru telefon si chei , ok. Poate de acum inainte asa vor proceda.
Il sfatuiesc pe user sa se prezinte la politie cand este chemat, fiind in interesul dumnealui, caci nu se pune deloc problema arestarii , dupa parerea mea. Si luati-va si un avocat , pentru mai multa siguranta , deoarece nu exista statistici cu privire la nivelul de competenta al domnilor avocati. Succes. :)
Ultima modificare: Luni, 28 Decembrie 2009
ContSters47264, utilizator
Va multumesc mult pentru sfaturi.
Toate cele bune. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt, prelevare amprente Vlad_88 Vlad_88 Buna ziua as avea si eu o intrebare Lucrez la un magazin de electronice si electrocasnice iar acuma cateva zile s-a furat un telefon in valoare de 3200 de lei ... (vezi toată discuția)
Abuzuri Paull24 Paull24 In urma cu cateva luni o domnisoara ametita si-a lasat telefonul pe o masa de afara si ea a plecat cu alte probleme. Toate bune si frumoase pana cand eu si un ... (vezi toată discuția)
Acuzatii false in legatura cu o masina zgariata adicjcr adicjcr Buna ziua, Recent am fost acuzat de un necunoscut ca i-am zgariat masina. Singurul martor al acestuia este un angajat de-al sau si mai nou niste fotografii ... (vezi toată discuția)