avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua am fost casatorita cu un barbat si in timpul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua am fost casatorita cu un barbat si in timpul casatorie ...

Buna ziua am fost casatorita cu un barbat si in timpul casatorie am luat credit cu El de la banca si am luat un apartment dar dupa ce lam achizitionat nu am apucat sa ne mutam in el deoarece neam despartit ..eu am plecat El a ramas in apartment unde sta si acum adica can de 15 ani si El a ramas sa plateasca ratele si tot ..dar acum El sa gandit ca vrea partajul si ma sunat avocata lui si IAM semnat o Hartie precum nu am pretentii la apartment desi nu stiam ca El nu plateste ratele la El si eu in contract la banca eram ca girant ...si dupa vreo 2 luni mi sa pus proprire pe salar de la birou executor ca sa platesc rata ...intrebarea mea cum as putea face sa scap de proprire ca eu nu am nici o treaba si nu am avut cu apartamentul El sta in el de ani buni cu actuala sotie

Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:06, 8 Noiembrie 2020
Ar fi bine sa avetinsi dvs. avocat ca sa discute cu avocata lui si sa o lămuriti pe plan juridic.
Nu merge sa ma scoata CA girant pe mine si sa puna pe altcineva CA girant?
Trebuie sa accepte banca.
Cautati sa consultați avocat superspecializat pe.asa.ceva.
Este posibil.sa va coste 100 de euro consultanta juridica dar asa veti afla ce variante aveti.
Ultima modificare: Duminică, 8 Noiembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scap de creditul fostului sot? sierra sierra Cand eram casatoriti, fostul sot a facut un credit la o banca, unde a trebuit sa semnez ca si garant. Nu aveam venit; eram casnica. De curand am divortat si as ... (vezi toată discuția)
Partaj apartament cumparat in rate ceciliar ceciliar Buna seara, Am si eu o nelamurire cu privire la partajul dintre mine si fostul meu sot cu privire la apartamentul pe care l-am achizitionat in rate dupa ... (vezi toată discuția)
Divort rapid cu doi copiii minori katruska4u katruska4u vreau sa divortez de sotul meu cat mai repede posibil nu mai stam impreuna de aprope doi ani neam casatorit in 2007, a stiut doar sami faca doi copiii iam ... (vezi toată discuția)