avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fondurile europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fondurile europene

Bună ziua,
Numele meu este Alina și as avea câteva întrebări legate de IMM-uri.
O sa încep prin a va spune ca doresc sa înființez o firma împreună cu sora si tatăl meu, dar nu știu exact care este forma legala prin care ar trebui sa fac asta și nu ma refer neapărat la partea de documentație.
Știu sigur ca cei mai tineri beneficiază de alte sume în ceea ce privește finanțarea E. U. și cum sora mea este cea în cauza întrebarea mea este cum ar trebui sa deschidem acest IMM sau ce forma ar trebui sa aibă astfel încât sa putem fi 3 acționari și în același timp sora mea sa poata beneficia de aceste fonduri europene în cadrul aceleiași firme.
Ultima modificare: Luni, 9 Noiembrie 2020
AlinaAp19, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 19:14, 9 Noiembrie 2020
Buna ziua,
In prima faza discutati cu un consultant pentru accesarea acestor funduri, nu se "iau" asa usor cum pare...
Apoi vedeti ce domeniu de activitate ati putea avea/il stapaniti si care sa aiba si sanse mai mari de a accesa aceste fonduri.
Menționez ca dorim sa activam în domeniul agricol, va mulțumesc pentru răspuns și pentru încurajări.
Stiu un prieten ce vrea sa facă asta si la fel, a apelat la un consultant.
Si, cum am spus, nu este asa ușor...
Baftă!
Ultima modificare: Luni, 9 Noiembrie 2020
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii pt accesare fonduri europene dora2001 dora2001 buna ziua, o sora de-a mamei ar dorii sa-si dezvolte o ferma agricola...mai exact o ferma de vaci...,vrea sa acceseze fonduri europene...dar are o ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile pentru fabricarea mobilei? claudiu013196 claudiu013196 Salutare, am si eu o intrebare in legatura cu fondurile astea nerambursabile As vrea sa imi fac o firma pentru fabricarea mobilei din lemn masiv . Am ... (vezi toată discuția)
Incadrare imm Laurentiu Dragomir Laurentiu Dragomir Un IMM din romania cu actionar majoritar strain, persoana juridica, se considera intreprindere legata? Firma actionara este din UE La incadrarea IMM se iau ... (vezi toată discuția)