avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Am avut un antecontract încheiat cu un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Am avut un antecontract încheiat cu un dezvoltator ...

Buna seara! Am avut un antecontract încheiat cu un dezvoltator pt un apartament prin prima casă. Am achitat acel avans de 5% reprez. 3000 euro. După 2 acte adiționale de prelungire a 3 oara am făcut convenție de rambursare a avansului. Avansul nu ne-a fost înapoiat in termenul stipulate în convenție respectiv 30 sept 2020. De atunci ne tot rugam sa ne dea banii inapoi cumva. Ce solutie legală avem ca sa recuperăm acești bani? Va multumesc! Seara frumoasa
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:06, 9 Noiembrie 2020
Trebuie analizat antecontractul.se pot face demersuri prin avocat.ultima solutie e prin instanta.
Singura aolutie este sa consultati.un.avocat pentru a analiza clauzele antecontractului și pt a evalua ce variante legale aveti.Teoretic aveti sanse mari de castig(sau toate sansele) in.urma unui.proces mportant este sa aveti de unde sa recuperării banii .Succes.
Ultima modificare: Luni, 9 Noiembrie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere promisiune de vanzare-cumparare AnaRadu1 AnaRadu1 In data de 30.06.2019 mi-a expirat promisiunea de vanzare-cumparare, iar in data de 8.07.2019 am semnat prin act aditional prelungirea perioadei pana in ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare - cumparare a unei garsoniere chirica doru chirica doru Buna ziua. In august 2016,am incheiat un antecontract de vanzare - cumparare a unei garsoniere intr-un bloc ce urma sa fie construit. Am platit un avans de ... (vezi toată discuția)
Cota 5% tva locuinte noi iulys iulys Buna ziua, In data de 17.09.2009 am semnat un antecontract pentru achizitionarea unei locuinte noi prin programul \"Prima Casa\". Pretul apartamentului ... (vezi toată discuția)