avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Bună ziua Se poate încheia contract prestări ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Bună ziua Se poate încheia contract prestări servicii cu titlu ...

Bună ziua
Se poate încheia contract prestări servicii cu titlu gratuit între 2 părți ?
Vă rog să îmi precizați cadrul legal .
Vă mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: drienne2002 , utilizator 16:36, 11 Noiembrie 2020
Nu prea spre nu. Nici n-am întâlnit în practică și cred că ați avea probleme în cazului unui control de la ANAF. Dar poate găsiți alte soluții. Ce vă interesează mai concret?
Executantul serviciului de expertiză nu vrea să perceapă nici un tarif pt. acest serviciu. Menționez că Achizitorul este o instituție publică. În speța dată ce fel de contract aș putea încheia ?
Nu stiu, sincer.. interesați-vă de o sponsorizare (nu stiu dacă vă încadrați) și vedeți așa. Dar prestări servicii în niciun caz.
Vă mulțumesc ! Toate cele bune !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventia pentru prestarea unui serviciu este legala? miriam_31 miriam_31 Eu sunt angajata in cadrul unei companii - contract de munca cu toate cele legale In afara contractului de munca, o societate imi solicita expertiza pe o ... (vezi toată discuția)
Ce diferenta este intre cele 2 contracte ? oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns: - Ce diferenta este intre un Contract de custodie imprimante si un Contract de utilizare ... (vezi toată discuția)
Contract de sponsorizare mali_26 mali_26 am si eu o problema.... o societate a inregistrat pierderi fiscale si are un contract de sponsorizare cu o institutie. Contractul in sine a expirat, insa ... (vezi toată discuția)