avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am o firma de comert fara activitate unde sunt unic ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am o firma de comert fara activitate unde sunt unic asociat

Am o firma de comert unde sunt unic asociat. Nu mai desfasor activitate pe ea de 3 ani, folosesc in schimb cardul de cumparaturi de pe firma pentru plati in interes personal si acoper rambursarile din buzunarul propriu. De asemenea, am sold in contul de a
Aportul propriu in firma
Ultima modificare: Miercuri, 11 Noiembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 21:27, 11 Noiembrie 2020
Ar trebui să dizolvați/lichidați firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparaturi pe firma icristi90 icristi90 Salut! Maine trebuie sa ma duc la banca sa deschid contul firmei dar astazi, adica acum, in noaptea asta trebuie sa achit 50EUR catre Google. (plata cu ... (vezi toată discuția)
Dizolvare si lichidare simultana fara numire de lichidator ContSters78427 ContSters78427 Bună seara dragi colegi. Speta suna in felul urmator: societate comerciala cu asociat unic, urmeaza sa solicite dizolvarea si lichidarea simultana fara ... (vezi toată discuția)
Platile mai multor facturi la furnizori, cu un card personal al administratorului FIGAN2FIGAN FIGAN2FIGAN S-au platit mai multe facturi la furnizori cu cardul personal al administratorului. Cum pot face inregistrarea in contabilitate corect? dar nu am extras . Ce ... (vezi toată discuția)