avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna dimineata . Com pot verifica dacă avocata ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna dimineata . Com pot verifica dacă avocata angajata de mine ...

Buna dimineata .
Com pot verifica dacă avocata angajata de mine mea depus contestatia la tribunal petru ca tot îmi cere niște taxe .eu eam platit onorariul tot dar nu am nici o dovada ca mea depus dosarul eu sunt in franta .spunând ca mai durează sa ii dea un nr de registrele și acuma îmi cere 230 lei taxa de contestatie varog sa-mi spuneți dacă pot verifica cumva.
Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Stoean Lavinia-Cătălina , Avocat 12:45, 11 Noiembrie 2020
Introduceti numele dvs. la instanta corespunzatoare de pe portal just [ link extern ]

Veti regasi acolo dosarul inregistrat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort - cum aflu daca sotul a depus cerere? alexandra30 alexandra30 Buna seara cum pot afla(verifica) daca sotul meu a bagat la divort. (deoarece imi este teama ca ma minte, si nu vreau sa astept degeaba). multumesc (vezi toată discuția)
BunĂ seara.am plĂtit onorariul si taxa de timbru pentru o dezbatere ... majestik majestik BUNĂ SEARA.AM PLĂTIT ONORARIUL SI TAXA DE TIMBRU PENTRU O DEZBATERE DE MOȘTENIRE ACUM ȘASE LUNI(TOATE TAXELE CERUTE DE AVOCA FIIND AJUNGÂND LA 40.000 LEI ... (vezi toată discuția)
Lipsa comunicare avocat RuxandraSidoric RuxandraSidoric Buna ziua, Am o problema cu avocata care am angajat-o pt. a ma reprezenta in instanta la divort. Din luna Aprilie si pana in ziua de astazi, dansa nu a ... (vezi toată discuția)