avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara! Am primit acasa o instiintare cum ca ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara! Am primit acasa o instiintare cum ca trebuie sa returnez ...

Buna seara!
Am primit acasa o instiintare cum ca trebuie sa returnez suma de 1169 lei pentru perioada 03.10.2019-31.10.2019 reprezentant indemnizatia de crestere copil cu handicap , motivul debitului constituindu-l art.11 OUG111/2010 1 luna.
Vreau sa precizez faptul ca in acea perioada eu eram divortata tatal copilului avand alt domiciliu.
Vreau sa intreb daca , fiind divortata in perioada mentionata, se justifica aceasta decizie privind recuperarea sumei respective!
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: dana3329 , utilizator 19:15, 11 Noiembrie 2020
Da, se justifica ... intrucat legea nu face distinctie .

Cornel Vasile a scris:

Da, se justifica ... intrucat legea nu face distinctie .

Multumesc frumos pentru raspuns!
O seara buna va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de concediu postnatal,daca nu am dreptul la indemnizatie? danvaljan danvaljan am fost anuntata de la locul de munca ca trebui sa-mi dau demisia sau imi vor desface contractul de munca,prin neprezentarea la munca,dupa ce in urma cu trei ... (vezi toată discuția)
Cum se interpreteaza noua lege pt ccc ? Vladimir03 Vladimir03 Buna ziua, Tot citesc si citesc despre modul de aplicare a noii legi pt CCC si imi dau seama ca e o mare varza care se poate interpreta la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie maternitate ancamari ancamari Buna seara, as dori sa obtin niste informatii .. sunt o studenta la master, anul 2010 -2011 l-am incheiat insa anul 2011-2012 l -am inghetat ... (vezi toată discuția)