avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de proprietate

Buna ziua,
Am înțeles că s-a aprobat o lege care prevede că dacă o persoană achită timp de 3 ani taxele și impozitele aferente unei proprietăți, persoane respectivă devine proprietarul acelei proprietăți?
Mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 12 Noiembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Valentina-cta , utilizator 19:46, 12 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce simplu ar fi! Nici vorba!
Mulțumesc

Antoanela Geaman a scris:

Ce simplu ar fi! Nici vorba!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la taxe impozit, persoana handicap grav,proprietar geta3 geta3 Buna ziua, Va rog frumos sa ma indrumati ,daca se poate, am o problema cu taxele de impozit ce au aparut ,de platit, pentru fiul meu minor, cu grad de ... (vezi toată discuția)
Casa noua, taxe si impozite maustec maustec buna ziua! Am si eu o foarte mare nelamurire: acum 3 ani de zile consiliul local mi-a atribuit un teren de 500 mp, conform legii 15/2003, teren destinat ... (vezi toată discuția)
O expertiza judiciara poate clarifica situatia "constructorului de buna credinta"? condretc condretc Poate fi considerat [i][b]constructor de buna credinta[/b], [/i]proprietarul unui teren care a edificat o constructie, fara respectarea dispozitielor legii 50 ... (vezi toată discuția)