avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara am o întrebare și apreciez un răspuns ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara am o întrebare și apreciez un răspuns astăzi ...

Bună seara am o întrebare și apreciez un răspuns astăzi am sunat la parchet sa întreb de dosar meu penal doamna de acolo a fost foarte amabila ma întrebat dacă știu nr de dosar după ce i-am spus nr de dosar ma pus sa aștept 1 min a revenit la tel spunându-mi ca comunicarea a fost data și sa aștept acasă vine prin posta acum întrebarea mea este la ce sa ma aștept o sa ma judece mai departe sau dosarul a fost clasat și în cât timp ar veni comunicare? Mulțumesc frumos
Nu vad de unde sa știm noi ce soluție ati primit dvs, nici măcar nu ati spus pentru ce sunteti cercetat sau alte amănunte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! mă confrunt cu o problema legata de un furt dintr-un ... Cristiana Anton Cristiana Anton Buna ziua! Mă confrunt cu o problema legata de un furt dintr-un hypermarchet.Am sustras câteva cosmetice astea având valoarea de 500Ron.Motivul din lipsa ... (vezi toată discuția)
Pot cere dosarele si cum pot afla o hotarare cosminghe cosminghe Buna ziua, As dorii daca se poate sa ma ajutati cu cateva informatii in doua spete: - Prima speta mai de mult am fost cercetat de catre ... (vezi toată discuția)
Mi s-a spart luneta auto propriu de un vecin. am fost la politie dar politistul nu ma ajuta florinwqi florinwqi buna. sunt Florin din Falticeni, Suceava. in luna iulie, pe 24, mi s-a spart geamul spate la masina. nu am stiut de cine. am fost la Politie si am facut o ... (vezi toată discuția)