avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua astăzi a fost trimisa decizia de clasare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua astăzi a fost trimisa decizia de clasare prin e-mail ...

Bună ziua astăzi a fost trimisa decizia de clasare prin e-mail am scos-o la xerox sa o prezint la Biroul Rutier oare o să-mi ceara originalul sau este ok și copia cum pot să-mi ridic permisul de conducere? Prin posta mia venit dar la adresa veche de unde mam mutat și sunt sigur ca cei care locuiesc acolo au aruncat-o de mult la gunoi :(
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:08, 13 Noiembrie 2020
Mergeți și vedeți ce spun, in general vor originalul
Originalu îl am pe g-mail trimis de parchet plicu care a fost trimis prin posta este pierdut pentru ca parchetul nu la trimis pe noua adresa la care locuiesc la trimis la fosta adresa mie polițistul de la cercetări penale mia spus dacă am o noua adresa eu i-am dat-o aici nu cred ca mai este vina mea

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Mergeți și vedeți ce spun, in general vor originalul

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati sa printati color si sa atasati e-mailul primit daca nu le convine asa.
Pot face si ei verificari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. În cazul unui accident ușor în care s a întocmit ... costy2704 costy2704 Bună ziua. În cazul unui accident ușor în care s a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, care este termenul maxim în ... (vezi toată discuția)
Copie legalizata de pe un inscris din dosar DobraniciVioleta DobraniciVioleta Va rog mult sa ma ajutati cu urmatoarea lamurire. Am avut, in urma cu câţiva ani, un proces de fond funciar în cadrul căruia instanţa a dispus efectuarea ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere Cda66 Cda66 Acum 1 an de zile am fost oprit în trafic de un echipaj de la politia rutiera, am fost testat cu etilotestul, rezultatul a fost 0.00. Polițistul mi-a făcut ... (vezi toată discuția)