avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Sunt in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Sunt in divort cu ...

Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Sunt in divort cu sotul, el deschizand procesul de divort. Inainte de a depune cererea de divort, am vandut un imobil, toti banii fiind virati in contul lui. Apoi el a achizitionat un teren semnand contract cu rest de plata (eu n-am semnat nimic). Intre timp a pierdut terenul, neachitand la timp restul de bani. Intrebarea este:daca eu cer partaj pe suma de bani incasata de la vanzarea imobilului, se scade din suma banii dati de el pe terenul pe care l-a pierdut?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 14:17, 14 Noiembrie 2020
Aveti un drept de creanta pt acei bani.ii puteti solicita la partaj.dqr asta numai după încheierea divorțului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfat partaj imobil legea 112 rollex rollex Va rog sa ma sfatuiti, daca in situatia mea exista sanse de dobandire integrala a imobilului in urma unui partaj. In urma divortului am ajuns la o ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa divort sorin2holban sorin2holban Buna ziua, Am si eu o problema. Am divortat, iar acum urmeaza partajul. Inaintea casatoriei cu sotia de care am divortat, am detinut o garsoniera, bun ... (vezi toată discuția)
Banii ,din vanzarea unui autoturism inmatriculat pe numele tatalui ... Calugarescu Calugarescu Banii ,din vanzarea unui autoturism inmatriculat pe numele tatalui sotiei si virati in contul sotului, pot fi luati in calcul la partaj ? Multumesc (vezi toată discuția)