avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda staționare interzisa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda staționare interzisa

Buna ziua, am fost amendat de Politia Locala Bran, pe o strada nemarcata cu circulatia din ambele sensuri, pentru ca am staționat in rand cu alte autovehicule, pe contra sens in fata unui morman de nisip. In zona se executau luncari de reparatie, insa oprite in ziua respectiva.Masina nu incurca circulatia. In procesul verbal scrie ca am oprit voluntar in zona de actiune a indicatorului "oprirea interzisa". Acest indicator se afla la 300 m distanta de mine. Dacă depun contestație este posibil sa am câștig?
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Noiembrie 2020
Alx007, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 18:34, 14 Noiembrie 2020
Dacă va aflați în zona de valabilitate a acelui indicator, nu aveți șanse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politia comunitara - amenda parcare (strada cu sens unic) raul_p raul_p am un magazin pe o strada cu sens unic, unde parcarea e legala doar pe sensul de mers adica pe dreapta, magazinul meu e pe stanga si normal ca atunci cand am ... (vezi toată discuția)
Oprire voluntara - plangere contraventionala alpine_clarion alpine_clarion buna ziua! Ieri, am oprit autovehiculul in dreptul semnului \"Oprirea Interzisa\" pentru a cobori un pasager. Mi-am continuat drumul, iar dupa 150 de metri ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere sorin_87 sorin_87 As avea o nelamurire... daca o masina este oprita de politia rutiera pe un drum national intr-un loc in care oprirea este interzisa si se afla si in ... (vezi toată discuția)