avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... de unde se poate face rost de numarul si anul actului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

de unde se poate face rost de numarul si anul actului de proprietate, ...

de unde se poate face rost de numarul si anul actului de proprietate, daca acesta nu mai este stiut iar actul in sine este pierdut?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:48, 15 Noiembrie 2020
De la cadastru
De la cadastru,,de la taxe și impozite locale daca imobilul.a fost înscris pe rol.fiscal,poate și din arhiva instituției emitente daca mai cunoașteți anul.cand a fost eliberat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai poate face acum o succesiune după decesul bunicului - anul 1950? maraV maraV In urma decesului bunicului in 1950, Sectiunea Financiara sector III Albastru a redactat un Proces verbal de evaluare a impozitului succesoral in care erau ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare pierdut. puscasur puscasur Buna seara, in 1991 am cumparat un apartament prin contract de vanzare-cumparare de la o intreprindere de stat din Tulcea. Arhiva acelei institutii se afla ... (vezi toată discuția)
Succesiune după 7 ani fără acte de proprietate DreamBig DreamBig Succesiune după 7 ani Salut, bunica mea a decedat acum aproximativ 7 ani, iar până acum părinți mei nu au putut face succesiunea, totuși eu unul ... (vezi toată discuția)