As mai avea o neclaritate. Am tot avut discutii cu mai multi avocati si am primit tot felul de raspunsuri, care m-au bulversat.
Ideea e ca banii pe care eu ii dau copiilor vreau sa ajunga la ei, iar daca ii virez mamei, nu ajung. Vreau sa folosesc banii copiilor doar pt copiii, cumparandu-le tot ce au nevoie (mancare, haine, carti, jucarii, dansuri/inot, etc.).
Mi se poate pune poprire pe salariu in conditiile in care eu am acte doveditoare ca banii s-au dus exclusiv pt copii?
Am primit tot felul de raspunsuri si m-au bulversat.
trebuia sa cereti sa platiti in natura. cat s=a stabilit sa dati pensie in bani, mama ii administreaza, iar dvs platiti asa cum s-a stabilit.
ce inseamna ca nu ajung banii aia la copii? raman nemancati, neimbracati ?
Raspunsurile avocaților la o problema relativ banala nu ar fi trebuit să vă bulverseze,nu cred ca au existat opinii diferite.Daca plateati o consultație va explica un av timp de o oră si cred ca nu mai aveti nelamuriri.Daca ati intrebat av vecin de bloc în parcare,alt av pe un forum sau un fost coleg de liceu la o bere raspunsurile au fost pe masura adica în 2 peri,incomplete etc..