avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Mi s-a stabilit pensie de intretinere de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Mi s-a stabilit pensie de intretinere de 1/3 din venituri. ...

Buna ziua.


Mi s-a stabilit pensie de intretinere de 1/3 din venituri.

Intrebarea mea este: in lunile in care copii vor fi la mine mai platesc acea pensie?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:08, 7 Decembrie 2020
În mod normal, NU, dacă toată luna copiii se află în îngrijirea exclusivă a dvs.
Buna ziua.

As mai avea o neclaritate. Am tot avut discutii cu mai multi avocati si am primit tot felul de raspunsuri, care m-au bulversat.

Ideea e ca banii pe care eu ii dau copiilor vreau sa ajunga la ei, iar daca ii virez mamei, nu ajung. Vreau sa folosesc banii copiilor doar pt copiii, cumparandu-le tot ce au nevoie (mancare, haine, carti, jucarii, dansuri/inot, etc.).
Mi se poate pune poprire pe salariu in conditiile in care eu am acte doveditoare ca banii s-au dus exclusiv pt copii?

Am primit tot felul de raspunsuri si m-au bulversat.

Multumesc anticipat
trebuia sa cereti sa platiti in natura. cat s=a stabilit sa dati pensie in bani, mama ii administreaza, iar dvs platiti asa cum s-a stabilit.
ce inseamna ca nu ajung banii aia la copii? raman nemancati, neimbracati ?
Raspunsurile avocaților la o problema relativ banala nu ar fi trebuit să vă bulverseze,nu cred ca au existat opinii diferite.Daca plateati o consultație va explica un av timp de o oră si cred ca nu mai aveti nelamuriri.Daca ati intrebat av vecin de bloc în parcare,alt av pe un forum sau un fost coleg de liceu la o bere raspunsurile au fost pe masura adica în 2 peri,incomplete etc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie comuna, probleme materiale parintele rezident silviasylvana silviasylvana Buna ziua , sunt divortata de 6 ani , am 2 copii, unul de 12 ani si unul de 18 ani ( in luna august ii implineste).De 2 ani fostul sot a obtinut prin tribunal ... (vezi toată discuția)
Plata pensiei alimentara in natura? Diana_1971 Diana_1971 Buna ziua, Am si eu o problema: Sunt divortata de cativa ani. Tatal a platit pana acum pensie alimentara in bani, conform hotararii de divort definitive ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara- fostul sot in strainatate ayda9988 ayda9988 Buna ziua! Am o hotarare de divort definitiva si irevocabila prin care fostul sot trebuie sa imi dea lunar 33% din veniturile lui nete , pensie alimentara, ... (vezi toată discuția)