avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reducerea programului de munca cu 1 ora în domeniul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reducerea programului de munca cu 1 ora în domeniul alimentar ...

Reducerea programului de munca cu 1 ora a tuturor magazinelor in urma restrictionarii programului magazinelor ,astfel închiderea este obligatorie la ora 21:00,nu la.ora 22:00 cum se obisnui,datorita virusului COVID19. Eu lucrez în mall,si programul mall ului a fost micșorat astfel se închide la ora 21:00 în loc de 22:00.Este normal ca angajatorul sa ponteze angajații pe minus?având în vedere reducerea programului meu cu 1 ora zilnic ,la sfarsit de luna ies cu ore pe minus.Iar angajatorul a spus ca ni se va lua din concediul de odihna ,eu mai am 9 zile de concediu de luat pe.anul acesta ,care ar urma sa mi le.iau anul care.vine în 2021,ei bine din aceste zile.o sa mi se ia sa se compenseze cu orele pe minus care rezulta din reducerea programului,este normal si legal asa ceva ?si am citit pe net ca angajatorii primesc fonduri în urma reducerii programului de munca și angajatilor le.revine 75% din salariul brut ...
Ultima modificare: Duminică, 15 Noiembrie 2020
Chiva53, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:00, 16 Noiembrie 2020
Reducerea programului inseamna si reducerea duratei timpului de munca , care nu afecteaza durata CO.

Vedeti si
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,lucrez intr un magazin din mall si datorita faptului ... Andr11t4tyyews Andr11t4tyyews Buna ziua,lucrez intr un magazin din mall si datorita faptului sa mall ul nu se mai inchide la ora 22 ci la 21,ies cu 20 si ceva de ore pe minus în fiecare ... (vezi toată discuția)
Munca de noapte gillu gillu Buna ziua. Daca angajatul se afla la lucru intre orele 22:00-06:00, si in CIM s-ar specifica 7 ore pentru ca o ora este pauza, se incadreaza in situatia de a ... (vezi toată discuția)
Programul inegal de munca si plata pentru acesta RAMONARAMMY RAMONARAMMY Buna ziua ! Am si eu nevoie de niște informații pe care nu le găsesc nicăieri explicate concret. Se da următoarea situație: In CIM este specificat ... (vezi toată discuția)