avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigiu de munca

am lucrat pana nu demult ca agent de interventie la o societate de paza cu contract de munca in care era stipulat ca lucrez 168 de ore dar eu de fapt lucram 240 ore.mentionez ca lucram sambete si duminici dupa caz precum si sarbatori legale sau libere date de stat fara a fii platit in plus pentru asta..as vrea sa stiu cum pot sa-mi obtin aceste drepturi pe care societatea respectiva nu mi le-a platit.multumesc
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 22:58, 28 Decembrie 2009
Sunt angajatori si angajatori asa cum sunt salariati si salariati.

Ceea ce este foarte important pentru un salariat este sa cunoasca drepturile si obligatiile pe care le are si atunci cand se considera nedreptatit sa aiba curajul de a-si cere drepturile care i se cuvin pentru ca mai devreme sau mai tarziu astfel de situatii genereaza un conflict de munca si mai departe un litigiu de munca.

Daca dvs. sunteti nedreptatit si aveti dreptul la remmunerare pentru munca depusa intentati proces angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata salariala ghotycul ghotycul Buna. Ma numesc Catalina si sunt din Iasi. Am lucrat la o farmacie din iasi si mi-am dat demisia ,cand sa imi primesc drepturile salariale patronii m-au ... (vezi toată discuția)
Control itm tudor64 tudor64 Buna seara,in primul rand multumesc pentru timpul acordat,a o intrebare;Am lucrat la o firmă de pază unde nu mi sau plătit unele drepturi salariale,in ... (vezi toată discuția)
Recuperarea drepturilor banesti pentru ore suplimentare neplatite cristimnp cristimnp Salutare. Pe scurt povestea mea e asa...lucrez de 1 an si 2 luni la o companie unde am contract de munca pe 8 ore/zi,insa noi lucram 10 ore pe zi plus o ... (vezi toată discuția)