avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! In ce temei legal poate cere un notar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! In ce temei legal poate cere un notar public, pentru ...

Buna ziua! In ce temei legal poate cere un notar public, pentru dezbaterea unei succesiuni, declaratie pe propria raspundere ca nu ai Covid 19?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:00, 19 Noiembrie 2020
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
cum si dvs puteti sa va alegeti alt notar
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

raluk0207 a scris:

Romaniii, la Primarii, la Anaf, la Spitale si la alte institutii adopta pozitia ghiocelului. Si nu se mai intreaba nimeni daca functionarul respectiv se poarta abuziv.

Nicio instituție nu cere o astfel de declarație. Măsoară temperatura la intrare, atât.

Oricum, mi-e greu să înțeleg la ce îi folosește și ce răspundere atrage pentru cel ce o dă, având în vedere că momentul infectării nu poate fi dovedit cu oră sau zi. Iar un bolnav testat și confirmat clar nu se plimbă prin birourile notarilor.
@raluk0207 Va citez: Statul Roman nu sprijina aceasta activitate [a notarilor] nici macar cu 1 leu Aceasta afirmatie o consider o jignire la adresa tuturor celor care au un IQ>100, circa 45% din populatie! [ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 19 Noiembrie 2020
DlGoe, utilizator
Enumerati-mi un aspect din activitatea notariala, suportat de la bugetul de stat...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Emilika40 a scris:

raluk0207 a scris:

Romaniii, la Primarii, la Anaf, la Spitale si la alte institutii adopta pozitia ghiocelului. Si nu se mai intreaba nimeni daca functionarul respectiv se poarta abuziv.

Nicio instituție nu cere o astfel de declarație. Măsoară temperatura la intrare, atât.

Oricum, mi-e greu să înțeleg la ce îi folosește și ce răspundere atrage pentru cel ce o dă, având în vedere că momentul infectării nu poate fi dovedit cu oră sau zi. Iar un bolnav testat și confirmat clar nu se plimbă prin birourile notarilor.

Eu am completat și am semnat o astfel de declarație cand am fost cu copilul la spitalul județean. Am mai completat asta vara, cand m-am cazat la un hotel de pe litoral. Am mai completat cand am fost la un cabinet oftalmologic. Am completat la medicul de familie. Vreti sa va mai enumăr?
De ce nu s-ar plimba un infectat? Mai ales asimptomatic. Sau mai ales daca are vreo urgență, ca dl Goe.
Ultima modificare: Joi, 19 Noiembrie 2020
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile pacientului care se prezinta la upu guiualina guiualina Buna ziua! Unde as putea gasi niste prevederi legale, niste norme, legate de drepturile pe care le are un pacient care se prezinta la o Unitate de Primiri ... (vezi toată discuția)
Legalitate masuri impotriva coronavirus eduard27 eduard27 Incepand cu saptamana viitoare voi reincepe munca ,lucrez intr o corporatie americana si inca dinainte de aceasta stare de urgenta ni se lua temperatura.Doresc ... (vezi toată discuția)
Covid-19. a emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu covid-19 in romania? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta ... (vezi toată discuția)