avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Help! Pentru un sediu social- fara activitate ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Help! Pentru un sediu social- fara activitate economica, mai ...

Help!
Pentru un sediu social- fara activitate economica, mai trebuie acordul vecinilor?
O doamna contabila sustine ca daca primesti corespondents trebuie acordul vecinilor.
Altii nu, pareri pro si contra! Dumneavoastra ce parere aveti?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 15:52, 18 Noiembrie 2020
Nu mai trebuie nici un acord al vecinilor și nu are nici o treaba cu ce corespondenta e. E o lege de anul trecut, care a fost promulgata, dacă nu ma înșel, anul ăsta prin primăvara. De fapt în vara, ca s-a opus mult PNL :
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 17 Noiembrie 2020
latka, utilizator
De fapt, cine va intreaba de acest acord al vecinilor - nu cumva la Registrul Comertului?
Ei, ei ar trebui sa stie mai bine daca mai este nevoie sa se completeze acel formular (il gasiti la rubrica formulare la Reg. Com. - Acord as. prop - cam asa ceva). Daca insista sa-l completati, nu-i mare scofala, insa esrte vorba de principiu - de ce sa completez niste documente daca legislatia nu o cere?
In fine, faceti cum credeti de cuviinta, dar cei de la R.C. au sa va sfatuiasca cel mai bine.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social Iliemarinescu Iliemarinescu Dacă am împuternicire de la notar, pot sa completez cererea in numele meu pentru sediu social și sa atașez pe urma o copie de buletin a proprietarului ... (vezi toată discuția)
Deschiderea unui birou de executor judecatoresc fara acordul vecinilor zolyxx zolyxx Buna ziua La parterul scarii blocului s-a infiintat un birou de executor judecatoresti. A cumparat apartamentul respectiv recent. Nu a cerut de la nimeni ... (vezi toată discuția)
Refuz asoc. de proprietati pentru stabilire sediu social veronica veronica Va rog sa imi spuneti daca Asociatia de Proprietari are dreptul sa refuze sa dea acordul cu privire la stabilirea sediului social al vreunei societati. Vreau ... (vezi toată discuția)