avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Care este legislația care reglementează raporturile ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Care este legislația care reglementează raporturile de muncă ...

Care este legislația care reglementează raporturile de muncă între personalul civil contractual şi Ministerul Apărării Naționale . În cazul nerespectării legislației de către angajator , ce soluție are angajatul ? Întreb pentru un prieten. Referitor la protecția şi sănătatea lucrătorilor şi obiectul muncii.
Ultima modificare: Marți, 17 Noiembrie 2020
silviutacu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:40, 18 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Codul Muncii, Legea 319/20016 .

Prietenul dvs poate sesiza M.Ap.N. .- Direcția generală management resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv munca nivel national aplicabil pt salariatii mapn ? aleksutzu aleksutzu Buna ziua, Sotia mea este salariata civil la o unitate MapN. In luna septembrie urmeaza sa nasca asa ca a fost la resurse umane sa intrebe cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Asigurări sociale pentru accidente de muncă (invaliditate) - personal contractual Lucian1984geo Lucian1984geo Bună ziua, în cazului unui accident de munca al unei persoane ce a avut ca urmare invaliditatea, însă exceptata de la aplicarea Legii nr. 346/2002 prin ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei militare de urmas Tatiana Alexe Tatiana Alexe Unde trebuie sa depun cererea pentru recalcularea conform Legii 119/2010 a pensiei de urmas a mamei mele daca la data pensionarii tatal meu decedat in 2000 ... (vezi toată discuția)