avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua ,sper sa nu încalcă regulamentul sunt noua ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua ,sper sa nu încalcă regulamentul sunt noua pe acest ...

Buna ziua ,sper sa nu încalcă regulamentul sunt noua pe acest site, am o intrebare .
Eu am avut somaj de absolvent, m am angajat pe urmă la un loc de munca si mi sa facut un contract unde pe lângă contract am fost nevoită să fac o declarație de mana pe proprie răspundere cum ca lucrez pe o perioadă de 3 ani si in cazul in care imi dau demisia trebuie sa plătesc la stat bani pe care statul ia oferit pentru mine si vice versa la angajator , voiam să întreb este posibil acest lucru? In cazul in care este posibil pe baza căreia legi este facut documetul .
Și voiam să mai întreb dacă eu a trebuit să primesc o sumă de bani de la stat pentru ca eram somera sau nu .
Ultima modificare: Miercuri, 18 Noiembrie 2020
Andreea021220, utilizator
Cel mai recent răspuns: Andreea021220 , utilizator 11:12, 19 Noiembrie 2020
Multumesc din suflet pentru ajutorul acordat
Ultima modificare: Joi, 19 Noiembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzarea platii salariului de catre angajator - ajutor urgent urgent madalinapaftala madalinapaftala Buna seara, Lucrez de un an la o agentie de turism. Am fost angajata ca tanar absolvent, drept pentru care societatea a primit acea indemnizatie din partea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj prodan eugen prodan eugen Buna ziua ! Va rog din suflet sa ma lamuriti intr-o problema. Am 36 de ani si mi-am continuat studiile la cursuri frecventa redusa ale unui liceu pe care l-am ... (vezi toată discuția)
Se poate impune unui angajat nepalez o suma de bani ca și garanție ... Marina dobrescu Marina dobrescu Se poate impune unui angajat nepalez o suma de bani ca și garanție în cazul în care pleca prin demisie? (vezi toată discuția)