avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna dimineata sunt in ccc, în data de 16ianuarie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna dimineata sunt in ccc, în data de 16ianuarie face 2ani, ...

Buna dimineata sunt in ccc, în data de 16ianuarie face 2ani, eu nu as vrea sa revin la locul de munca, imi vor fi recunoscuți cei 2ani vechime in cartea de munca sau trebuie să merg la lucru pentru a fi recunoscuți.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:47, 18 Noiembrie 2020
Perioada concediului pentru creșterea copilului constituie vechime în muncă și în serviciu, precum și în specialitate și se are în vedere la stabilirea drepturilor ce se acordă în raport cu acestea, cu respectarea prevederilor Legii nr. 200/2004 privind recunoașterea diplomelor și calificărilor profesionale pentru profesiile reglementate din România, cu modificările și completările ulterioare, indiferent daca dupa terminarea lui reveniti sau nu in activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de crestere a copilului ContSters387629 ContSters387629 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca perioada concediului de crestere a copilului (2 ani) se ia in considerare la calcularea vechimii in specialitatea ... (vezi toată discuția)
Demisie după încetare concediu pt creșterea copilului Larissa Vasiloni Larissa Vasiloni Bună ziua, in 12.12.2018 se termina concediul pentru creșterea copilului. Profesia asistenta medicala la medic de familie. Vreau sa demisionez, deoarece nu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am aflat curând ca in cererea de suspendare a activității,m-a ... Ancamari adam Ancamari adam Bună ziua Am aflat curând ca in cererea de suspendare a activității,m-a trecut precum sunt in concediu fără plată,nicidecum in maternitate!cu ce mă ... (vezi toată discuția)