avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Omiterea de a trece in Revisal incetarea CIM In data ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Omiterea de a trece in Revisal incetarea CIM In data de 19.10.2020 ...

Omiterea de a trece in Revisal incetarea CIM

In data de 19.10.2020 un salariat a depus conducerii o solicitare de a inceta CIM cu acordul partilor din data de 20.10.2020. Conducerea a "uitat" de solicitare, in prima faza nedorind sa dea curs cererii. Acum se iveste intrebarea cum sa ii fie incetat CIM deoarece salariatul din data de 20.10.2020 nu a venit la munca. S-a stabilit ca pana in data de 01.11.2020 i se poate acorda concediu de odihna. dar din data de 02.11.2020 lipseste .
Cum am putea sa incetam CIM?
1. Sa ii incetam CIM disciplinar.... problema e ca nu a fost anuntata de conducere ca nu este de acord cu cererea de incetare cim depusa de salariata
2. Sa incetam CIM cu acordul partilor, dar atunci ce se intampla cu zilele in care nu a fost la serviciu? Concediu fara plata nu a fost operat in Revisal?
Cel mai recent răspuns: Beniamini , utilizator 08:12, 19 Noiembrie 2020
Greseala este a conducerii...prin urmare, în opinia.mea, disciplinarul nu are ce cauta in speta.
Ii puteti înceta de atunci cu acordul părților, pe riscul angajatorului.
Multumesc!
La aceasi opinie am ajuns sis eu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie, acordul partilor sau cercetare disciplinara? silvias silvias Buna ziua Vreau sa va prezint o situatie pe care nu stiu cum s-o rezolv, am un angajat care a venit si si-a prezentat cererea de demisie dar prin acordul ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva onicutza onicutza buna ziua! am si eu o problema,ma poate ajuta cineva cu un sfat??sunt agent vanzari la o firma de distributie,lucrez de 3, ani de zile.saptamana trecuta seful ... (vezi toată discuția)
Salariat lipseşte de la serviciu fără să anunţe instituţia alexj17 alexj17 Bună ziua, Vă rog să îmi spuneţi cum ar trebui să procedez din punct de vedere legal în cazul în care un salariat lipseşte de la locul de muncă mai ... (vezi toată discuția)