avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Încălcare Legea 98/2016
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Încălcare Legea 98/2016

Buna ziua, solicit o consultanță cu privire la următoarea speță: am primit o Notă de serviciu de la șeful ierarhic superior( numit în funcție pe orice criteriu numai pe cel al competenței NU) , prin care mi se impune să realizez 3 achiziții directe cu încălcarea Legii 98/2016. Am refuzat Nota de serviciu și urmează să fiu chemată la comisia de disciplină. Ce-ar trebui să fac mai departe. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:28, 19 Noiembrie 2020
In timpul cercetarii disciplinare aveti obligația de a propune mijloacele de probă pe care le considerati necesare..

Invocatii in sprijinul apararii dvs si prevederile legale care sunt incalcate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca referat de sanctionare axel0_0 axel0_0 salut , sunt nou in domeniul forumurilor dar sper ca cineva care se pricepe ma poate ajuta intr-o problema legata de concedierea pe motive disciplinare. din ... (vezi toată discuția)
Abatere disciplinara valita valita Buna ziua! Constituie abatere disciplinara: 1. Refuzul de a semna de luare la cunoştinţă orice document intocmit de conducerea spitalului, la ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea indicatilor date de catre superior ContSters126583 ContSters126583 in baza unui contract de munca incheiat intre un serviciu public si un angajat ce masuri se impun in conditiile in care: -angajatul nu se afla la prima ... (vezi toată discuția)