avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara.la mine la serviciu ,aseara una dintre ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara.la mine la serviciu ,aseara una dintre colege a primit ...

Buna seara.la mine la serviciu ,aseara una dintre colege a primit rezultatul testului ptr covid acesta fiind pozitiv.eu m-am intilnit vineri cu ea la schimb de tura.Aceasta din urma a informat patronul si unele colege despre faptul ca este pozitiv testul insa pe mine nu ma informat nimeni drept urmare azi am mers la serviciu intalninduma cu o alta colega care lucrase cu ea si se simtea rau.intrbarea mea este ,,nu ar fi trebuit sa fiu informata despre acest lucru.?patronul nu avea obligatia sa ma informeze si pe mine ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:07, 19 Noiembrie 2020
Detalii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce posibilitate exista sa primesc ... husseincudop husseincudop Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce posibilitate exista sa primesc concediul medical ptr carantinare impotriva transmiterii Covid, , in urmatoarea situatie ... (vezi toată discuția)
Plângere împotriva medicului de familie Adriana0780 Adriana0780 Unde pot depune plângere împotriva medicului de familie cu un comp lipsit de resp fata de pacientii cu urgnete si sarcina cu avort spontan. ( si-a blocat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o nelamurire. in urma depistarii pozitiv a doi ... cristinaIonita81 cristinaIonita81 Buna ziua. Am o nelamurire. In urma depistarii pozitiv a doi colegi cu covid 19 angajatorul a hotarat sa testeze intreg personalul lasandu-ne acasa doua/trei ... (vezi toată discuția)