avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Refuzul președintelui de a-mi prezenta proiectul de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Refuzul președintelui de a-mi prezenta proiectul de anvelopare ...

Refuzul președintelui de a-mi prezenta proiectul de anvelopare a blocului ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:22, 19 Noiembrie 2020
Solicitati proiectul in scris, prin posta cu confirmare de primire. Legea asociatiilor de proprietari nr. 196/2018 obliga presedintele/ administratorul la punerea la dispozitia solicitantilor a tuturor documentelor de la asociatie.
Gasiti legea aici: [ link extern ]
Conform disp L nr 196/2018 proprietarii la cerere au dreptul iar asociatia are obligatia sa puna la dispozitie orice document al asociatiei de proprietari
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie cu limita de competenta de decizie
Administratorul de imobil este angajatul asociatiei de proprietari cu limita de competenta de executie
Notificati oficial presedintele de asociatie cu obligatia respectarii disp L nr 196/2018 in ceea ce priveste drepturile proprietarilor si obligatiile asociatiei de proprietai de prezentare la cerere a oricarui document al asociatiei-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunä ziua locuiesc în bl turn a parter cam 12 ... Benţealiliana Benţealiliana Bunä ziua locuesc în bl turn a parter cam 12 mä nmesc Benţea liliana am probleme cu ploaia de mulţi ani mam tot rugat de aministrator sä rezolve sä nu ... (vezi toată discuția)
Timp legal de raspuns pentru administratorul asociatiei buna ... fiordul fiordul Timp legal de raspuns pentru administratorul asociatiei buna ziua, in cat timp este obligat sa-mi raspunda administratorul asociatiei de proprietari la ... (vezi toată discuția)
Copii de documente ale asociației de proprietari luciangav luciangav Vă rog să-mi comunicați care este modul cel mai sigur (și care poate constitui o probă, în caz de nevoie) în care pot obține copiile unor documente ... (vezi toată discuția)