avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inchidere societate comerciala cu stoc de marfa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inchidere societate comerciala cu stoc de marfa

Buna ziua,
Am o societate comerciala, domeniul de activitate este vanzarea de articole de imbracaminte, fara nici un angajat si as vrea sa o inchid. Firma are un stoc de marfa. Investitia nu a fost recuperata. As vrea sa stiu prin ce modalitate in cuantumul creantelor as putea sa obtin stocul de marfa. Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 19 Noiembrie 2020
m_andreea, utilizator
Cel mai recent răspuns: m_andreea , utilizator 08:13, 20 Noiembrie 2020
Sunteți asociat unic ?
Nu, sunt 2 asociati
Dacă se înțeleg, se poate realiza o lichidare și dizolvare simultană, fără numire de lichidator.
Multumesc pentru raspuns.
Buna dimineata! M-ar interesa sa stiu procedura prin care, ca asociati, in cuantumul creantelor putem sa ne insusim activele societatii (stocul de marfa, etc). Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare firma suspendata din oficiu de onrc? sinbad sinbad buna ziua am o firma actualmente suspendata si care figureaza cu stoc de marfa. declaratiile fiscale au fost depuse la zi. ce se intampla daca decid ca nu ... (vezi toată discuția)
Doresc sa dizolv srl-ul, dar am la pierderi 40.000 de lei și contabilul mi-a spus să plătesc 3% pierderi ca să o pot dizolva. cum o pot închide fără să plătesc taxe adiționale? I-Rotaru I-Rotaru Doresc sa dizolv societatea, dar am la pierderi o suma de 40.000 ron. Contabilul mi-a spus sa platesc 3% din pierderi ca sa ajung pe zero ca sa pot dizolva ... (vezi toată discuția)
Lichidare voluntara-pot vinde stocul? ingerasmic ingerasmic Buna ziua, Rog din suflet colegii mai experimentati sa ma indrume si pe mine: un SRL cu 2 asociati intra in dizolvare cu lichidare voluntara fara numire de ... (vezi toată discuția)