avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pachet salarial
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pachet salarial

Salutari tuturor,

Ma intereseaza o chestiune legata de introducerea unui element in pachetul salarial, mai exact de cheltuieli cu gradinita copilului angajatului. Ce contract ar tb incheiat? In alte cazuri (taxa facultate sau cursuri de limbi straine) am intilnit contracte de fidelizare sau contract de mecenat. Multumesc anticipat pentru o sugestie sau o solutie.
Cel mai recent răspuns: Cristina Boros , Consilier juridic 11:36, 21 Februarie 2008
Se poate incheia o anexa la contractul de munca existent.
sau un act aditional la cim ul initial
Un act aditional la contractul individual de munca in care se specifica introducerea in pachetul de beneficii salariale a cheltuielilor cu gradinita copilului salariatului, forma in care se acorda, periodicitate, etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficii contract individual de munca mihai lupu mihai lupu Buna ziua. Am inteles ca noul cod al muncii specifica ca angajatorul trebuie sa treaca in CIM si eventualele beneficii salariale pe langa salariul ... (vezi toată discuția)
Durata minima obligatorie a contractului de munca in schimbul unui curs gratuit ccdn ccdn una ziua! cum se poate realiza dpdv juridic urmatorul lucru: un angajator dintr-o tara straina are nevoie de angajati romani. este interesat ca acestia sa ... (vezi toată discuția)
Doua intrebari, va rog danielg danielg Buna ziua, Va rog, daca se poate, sa ma ajutati cu cateva sfaturi. Urmeaza sa incep activitatea pe un SRL infiintat acum 4 ani (am depus declaratii de ... (vezi toată discuția)