avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare avans apartament.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare avans apartament.

Recuperare avans apartament.
Buna ziua.In anul 2o12 am platit o suma de bani reprezentand avansul pentru achizitionarea unui apartament pentru fiica mea si sotul sau.Plata am facut-o prin transfer bancar din contul meu CEC in contul BCR al proprietarului.Tot atunci am facut la notar un precontract de vanzare-cumparare in numele meu,tinerii nefiind in tara.Dupa doua luni ei au pus restul banilor necesari si s-a intocmit actul de vanzare cumparare in numele lor.Apartamentul l-au vandut in 2019,in 2020 au divortat,iar fiica mea i-a dat fostului sot jumatate din valoarea apartamentului vandut.Eu am vreo sansa sa-mi primesc avansul platit?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:57, 20 Noiembrie 2020
nu.. a intervenit prescriptia. Trebuia sa le fi cerut banii in termen de 3 ani de la plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soluționare promisiune vânzare imobil! in timpul căsătoriei ... DAE219 DAE219 Soluționare promisiune vânzare imobil! In timpul căsătoriei s a încheiat o promisiune de cumpărare imobil (2019) de către Sot menționând ca este ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani cumparare casa vrobu vrobu Buna ziua, in 2007 am cumparat ( impropriu spus ), punand bani impreuna, eu , sotia mea si socrii mei, un apartament cu trei camere. Eu si sotia am platit ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare teren doncasima doncasima doncasima@gmail.com Posted on March 31, 2016 by Donca Sima — No Comments ↓ Buna seara, va rog sa-mi dati un sfat. Am facut un precontract ... (vezi toată discuția)