avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua astazi se fac noua luni de cand am fost ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua astazi se fac noua luni de cand am fost depistat cu ...

Buna ziua astazi se fac noua luni de cand am fost depistat cu o valoare de 0.54 in aparat.Acum aproximativ o luna am aflat de la politistul care s a ocupat de cazul meu ca procurorul claseaza dosarul,intrebarea mea este in cat timp trimite acasa ordonanta procurorul?va multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 01:03, 9 Decembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Da, ar fi bine sa va adresati parchetului.
Daca este redactata ordonanta de clasare mai mult.de 30.de.zile nu ar trebui sa dureze comunicarea acesteia.
Nu stie nimeni raspunsul la intrebarea mea!?!?!?
Adica sa fac o cerere de solutionare sau ceva de genul sa trimit la parchet? Multumesc
Am inteles ca ati facut cererea!
Foarte bine! Caz inchis!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere yannys02 yannys02 buna ziua, cu o saptamana inainte sotia mea(casatoriti legal de 10 ani) a depus o plangere cum ca eu as fi duso in anglia pentru prostitutie asta pt ca neam ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am avut un dosar penal pentru accident de masina soldat ... Robert119 Robert119 Buna ziua, am avut un dosar penal pentru accident de masina soldat cu vatamare corporala, cand am prelungit astazi dovada a trebuit sa astept mai mult si am ... (vezi toată discuția)
Comunicare solutie barandaniel barandaniel buna ziua spuneti-mi va rog daca procurorii pot aprecia ca mi-a fost comunicta o ordonanta (care nu mi-a fost comunicata) prevalandu-se de faptul ca am ... (vezi toată discuția)