avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am cumparat o casa in luna ianuarie, nu am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am cumparat o casa in luna ianuarie, nu am avut toti ...

Buna ziua. Am cumparat o casa in luna ianuarie, nu am avut toti bani si s-a scris in contract vinzare cumparare ipoteca legala. I -am trimis luna de luna bani dar nu am ajuns la suma ce trebuia inminata. Bani trebuia dati pina pe 1 octombrie. Am vorbit cu cei care au vindut casa s-a ma lase citeva luni, mi-au spus clar ca ei vor bani. Astazi am primit instiintare ca m-au dat in judecata dar la un executor, eu nici nu imi inchipuiam ca fac asta asa de repede dupa o luna care eu i-am trimis bani pina in aceasta zi. Am primit ca am conturile blocate. Acum va intreb pe dumneavoastra ce pot face cum se procedeaza in acest caz. Va trebui sa caut avocat? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:41, 20 Noiembrie 2020
Trebuie să plătiți cât mai curând posibil restul de bani.
Nu are nicio importanță ca ati plătit pana in octombrie. Dat fiind ca sunteti in intarziere cu aproape 2 luni, vânzătorul va poate executa legal fără nicio problemă.
Dacă o casa costa 100.000 euro și dvs ati platit 99.999, pentru 1 euro, vânzătorul va executa și va ia imobilul.
Ipoteca pentru restul de pret este o metoda de protecție pentru vânzător. Altfel, ar rămâne și fără casa si fara banii primiti integral.
Ultima modificare: Vineri, 20 Noiembrie 2020
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am cumparat o casa in luna ianuarie, la notariat nu ... lidiadiana lidiadiana Buna ziua. Am cumparat o casa in luna ianuarie, la notariat nu am avut toti bani o suma mica. Atunci notariatul a scris in contract vinzare cumparare ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am cumparat o casa in luna ianuarie, contract vinzare-cumparare. ... lidiadiana lidiadiana Buna seara. Am cumparat o casa in luna ianuarie, contract vinzare-cumparare. Nu am avut toti bani o suma infima. Am spus ca ii voi restitui pina in luna ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am cumparat o casa anul trecut si la notar s-a scris ... lidiadiana lidiadiana Buna ziua. Am cumparat o casa anul trecut si la notar s-a scris ipoteca legala. Termenul de plata era pina in luna octombrie. Dar avind probleme nu am avut cum ... (vezi toată discuția)