avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am inchiriat in luna octombrie ac ,in baza ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am inchiriat in luna octombrie ac ,in baza unui contract ...

Buna ziua,
Am inchiriat in luna octombrie ac ,in baza unui contract de inchiriere pe termen de un an,o casa si curta aferenta,propietaru mi-a solicitat 0 chirie in avans si ca garantie, doua chirii,pe care l-am achitat la semnarea contractului.Contractul prevede ca fiecare poate intrerupe derularea contractului cu preaviz de 30 de zile.Dupa 2 luni( pe 18 noi. ac) mi-a transmis o notificare pe e- mail, ca intrerupe unilateral contractul si solicita sa parasesc casa dar dupa ce trec cele 30 de zile de preaviz,.adica pe 18dec.
Deoarece mi-a facut multe sicane de la inceput,am fost de acord sa parasim propietatea dupa 15 zile de la notificare,adica pe 30 noi.ac pentru a numai plati chirie si luna urmatoare.Propietarul nu e de acord si doreste sa stau in casa inchiriata obligatoriu pana ce trec cele 30 de zile de la notificare.
In cazul in care propietarul nu vrea sa predau si sa preia casa si inventarul la termenul propus de mine,si nu se prezinta sa predau casa si inventarul ei,(pe 30 noi.) cum procedez legal.?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:52, 22 Noiembrie 2020
Il notificați prin posta cu confirmare primire,faceți un proces verbal cu martori la care anexati poze ,,,,discutați în prealabil cu un av etc.
Ultima modificare: Duminică, 22 Noiembrie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract inchiriere Simona N. Simona N. Sunt locatar intr-un contract de inchiriere a unui punct de lucru.Am anuntat cu 60 de zile printr-o adresa locatorul ca as dori rezilierea contractului ... (vezi toată discuția)
Inchiriere: proprietarul nu imi ia in considerare preavizul ralaurora ralaurora Buna ziua, Am un contract de inchiriere standard si as dori sa stiu cum se poate intrerupe contractul deoarece propietarul nu imi ia in considerare ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere Mihai Dorohoi Mihai Dorohoi Am inchiriat acum 2 luni o camera de camin,am platit 2 luni degeaba,pentru ca nu am stat nici o ora,doar pentru loc.Am facut semnat atunci pe moment un ... (vezi toată discuția)