avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 o ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 o necesitate de interes national

Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național.
Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact cu publicul si toti politicienii care ocupa funcții publice.

Daca acestia vor deveni imuni la noul coronavirus va scădea semnificativ rata de infectare dar nu de tot.

La profesori necesitatea este maxima ca sa se poată începe școlile.

Elevii cred ca ar trebui si ei inclusi in prioritatea de interes național pentru ca in cazul în care acestia nu vor fi vaccinați isi vor infecta parintii si bunicii.
Daca vaccinarea a fi finalizata în decembrie 2020 in ianuarie 2021 ar putea începe școlile.

Daca cei vaccinați nu mai transmit virusul pandemia este pe sfert rezolvata.
Dar, depinde si cat timp va rezista imunizarea si daca la toti cei vaccinați efectul vaccinului va fi la fel ca durata in timp.
Nu am vazut niciun studiu pe acest aspect.

Stie cineva care este numărul acestora de mai sus si cate doze de vaccin ar fi necesare?
Ultima modificare: Luni, 23 Noiembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Totusi, 98,5% dintre cei vaccinati nu au avut astfel de simptome !
Dar, lumea nu înțelege.
Se și teme fiecare ca poate păți chiar el asa ceva.Insa, nu este nimic grav.
Oricum, persoanele.peste 65 de ani nu trebuie vaccinate cu AstraZeneca.
Cat durează imunizarea la acest vaccin?
Rapelul.se face după 56 de zile.

Ar.fi mai avantajos sa îl facem?

La AstraZeneca s-au infectat cei vaccinați?

Sau ce vaccin ar fi mai util sa îl facem?
Ultima modificare: Duminică, 14 Februarie 2021
Deocamdata nu putem alege, asa ca discutia e de prisos.
Dvs. ce vaccin ati prefera ?
Aveti vreo preferință?

Pe mine ma interesează o durata mai lungă în timp ca să pot ieși din tara fara izolare la dus și la întors.
As vrea sa merg în Grecia și in Israel și acolo nu vor fi probleme la.dus.
La întoarcerea în România nu se stie ce găsești...
Mai la vara insa voi pleca, sper eu...
Arafat a zis ca, cei care au vacante în străinătate este posibil sa fie necesar sa le anuleze în aceasta vara.

Ar fi bine ca statul.sa dea recompensa celor care nu se infecteaza ca sa ii stimuleze. De pildă, la.2 luni sa dea câte 600 lei.
Ar scădea și asa numărul de infectari.
La 1000 de euro recompensa ar scădea numărul de intectari de ar rămâne șomer Arafat.
Eu asa cred...si sunt adeptul recompenselor ca sa stimulez oamenii.
Tinerii ar fi foarte interesați de asa ceva si nu ar trebui sa ii mai alerge politia.
Ultima modificare: Duminică, 14 Februarie 2021
V-am explicat anterior, in momentul de fata nu exista si nu s-a anuntat a fi vreo posibilitate de a alege.
Durata imunizarii nu depinde numai de vaccin, ci si de organismul fiecaruia, in sine.
Nu exista sisteme imunitare identice.
Inca exista multe necunoscute despre cum functioneaza sistemul imunitar.

Dvs. "alergati" dupa o solutie de vaccinare care sa va garanteze un interval cit mai mare in care sa nu va infectati.
Nu exista asa ceva, nu va da nimeni o astfel de garantie.

Alte discuții în legătură

Modelul suediei în abordarea pandemiei covid 19 va pare bun? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu prea au treaba suedezii cu stresul pandemiei de COVID 19. La ei se pot aduna 50 de.persoane cel mult.Nu prea vad logica. La.ei.scolile sunt deschise. Ei ... (vezi toată discuția)
Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva covid-19 ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva Covid-19 nu transmit virusul daca sunt infectati după momentul vaccinării? Formulez aceasta ... (vezi toată discuția)
Care teste rapide pentru detectarea virusului sars-cov-2 sunt ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Care teste rapide pentru detectarea virusului SARS-COV-2 sunt cele mai bune? Care teste pentru detectarea existentei anticorpilor in cazul virusul ... (vezi toată discuția)