Dr. Valeriu Gheorghiţă a schimbat strategia de vaccinare si a procedat foarte bine.
Este posibil ca și scandalul cu ministrul sănătăți, Vlad Voiculescu sa fi determinat o.schimbare de strategie dar orice ar fi determinat schimbarea de strategie a dus la un rezultat bun pe plan strategic.
Nu este niciun semnal de alarma ca s-a infectat după rapel un domn jurnalist de la Evenimentul Zilei.
Are o forma ușoară și nu exista probleme.
[ link extern ]
,,Sângele prelevat de la persoanele cărora li s-a administrat vaccinul a neutralizat o versiune tehnică a virusului care conţinea aceleaşi mutaţii ca varianta extrem de contagioasă P1, identificată pentru prima dată în Brazilia, potrivit Reuters.
Oamenii de ştiinţă au spus că abilitatea de neutralizare a fost aproximativ echivalentă cu efectul vaccinului asupra unei versiuni anterioare mai puţin contagioase a virusului de anul trecut.
În studiile publicate anterior, Pfizer a constatat că vaccinul său neutraliza alte variante mai contagioase identificate pentru prima dată în Regatul Unit şi Africa de Sud, deşi varianta sud-africană poate reduce anticorpii de protecţie declanşaţi de vaccin."
[ link extern ]
Așadar, ar fi o veste buna deoarece, daca informația este corecta, vaccinul Pfizer neutralizează suficient de bine și varianta braziliană a virusului SARS-COV-2.
Am fost inspirat când am afirmat ca eu doar cu Pfizer ma voi vaccina.