,,Preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, Valeriu Gheorghiţă, a declarat, marţi, că administrarea rapelului persoanelor imunizate cu AstraZeneca a început din 12 aprilie, iar peste 95% dintre cei programaţi s-au prezentat."
[ link extern ]
Este bine dacă aceasta este situația reala.
Cei 400 sunt.pierduti aiurea dar...astea sunt autoritățile...nu stiu sa comunice.
Comunicarea costa și mult ca sa ai experți în.comunicare pe asa ceva.
Puteau apela.si ei.la.ministrul sanatatii care sa ii sune personal pe.oameni și sa ii anunțe sau la alții asemenea lui...
Asa.se duce lupta corp la.corp...cu Covid-19...
400 de persoane conta foarte mult în economia contralarii pandemiei în România...
Dar, nici măcar nu au încercat...
Și vor sa ii ajute Biserica Ortodoxă Română...
Nu ii poate ajuta daca ei sunt incapabili și nu dau încredere la oameni.
Eu sunt perfect de acord cu Biserica Ortodoxă Română.
Este o poziție cât se poate de corecta fata de prostia autorităților...competente...
Ii puteau suna personal pe cei 400 care se tem de a doua doză AstraZeneca , Arafat, Gheorghiţă, Voiculescu, Moldovan și altii cunoscuți ca sa le dea încredere în vaccinare.
Asa se face...ca sa dai încredere la oamenii.speriati de AstraZeneca atunci când nu exista deloc.probleme.
Este absurd sa o dai aiurea sa se vaccineze lumea cu AstraZeneca si sa nu ajuți la rapel.
Este maximum.de absurd și de ignoranta din partea autorităților care par nepăsătoare la necesitatea vaccinării în adevăratul ei sens eficient.
Par sa vrea victime.colaterale și atat...
Încearcă sa ii convingă pe cei care pot muri la.prima.doza.dar nu ii conving pe.cei.la a doua doză unde nu exista risc de deces pana în prezent.
Deci, în proporție de 100% nu se moare la a doua doză.de vaccin.
Ati inteles ce zic?
Sunt îndemnați cei care pot muri și lăsați sa nu se vaccineze cei care nu vor muri la a doua doză.
Ce este asta?
Poate îmi explica cineva pt ca mie îmi scapa logica...vaccinării...eficiente și nu cea la.misto...propagata de statul roman...
Statul roman pare sa gândească fără logică și nu înțeleg care ar fi logica ca sa gândească asa...