avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 o ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 o necesitate de interes national

Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național.
Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact cu publicul si toti politicienii care ocupa funcții publice.

Daca acestia vor deveni imuni la noul coronavirus va scădea semnificativ rata de infectare dar nu de tot.

La profesori necesitatea este maxima ca sa se poată începe școlile.

Elevii cred ca ar trebui si ei inclusi in prioritatea de interes național pentru ca in cazul în care acestia nu vor fi vaccinați isi vor infecta parintii si bunicii.
Daca vaccinarea a fi finalizata în decembrie 2020 in ianuarie 2021 ar putea începe școlile.

Daca cei vaccinați nu mai transmit virusul pandemia este pe sfert rezolvata.
Dar, depinde si cat timp va rezista imunizarea si daca la toti cei vaccinați efectul vaccinului va fi la fel ca durata in timp.
Nu am vazut niciun studiu pe acest aspect.

Stie cineva care este numărul acestora de mai sus si cate doze de vaccin ar fi necesare?
Ultima modificare: Luni, 23 Noiembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Din acest motiv eu am considerat necesar sa fie inchise scolile in marile orase.
Sub acest aspect nu s-a gresit.
Iata in Atena care este situatia.

,,Primii rezidenţi din Atena care vor fi testaţi în cadrul acestui program vor fi aproximativ 250.000 de elevi din ultimele trei clase de liceu, precum şi profesorii şi personalul auxiliar din acele unităţi de învăţământ, a declarat prim-ministrul Kyriakos Mitsotakis pentru televiziunea de stat ERT.

El a anunţat că 613 cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost depistate în liceele din Atena. Acei elevi şi profesorii lor vor trebui să se izoleze la domiciliu. În majoritatea cazurilor, elevii infectaţi nu prezentau niciun simptom."

[ link extern ]

Incercati sa va dati seama ce ar fi in China cu noua tulpina britanica intrata.
Ei ar mai avea si probleme cu propriul vaccin din cate ziceti.

Nu va aduceti aminte ca satelitul Google a depistat o mare aglomeratie de masini la spitalele din Wuhan in octombrie 2019?

Pe varianta chinezeasca initiala a virusului au avut vreo 5000-6000 de infectari zilnice.
Incercati sa va dati seama ce ar fi cu tulpina britanica daca avem in vedere cat de contagioasa este si ce aglomeratie este in China.
Ultima modificare: Luni, 12 Aprilie 2021
Ar trebui sunați de persoane competente toți cei care nu s-au prezentat la rapel pentru AstraZeneca deoarece nu exista niciun deces după a doua doză cu vaccinul AstraZeneca, conform dr. Valeriu Gheorghiţă.
Oamenii nu sunt deloc informati și nu stau sa faca verificări ca noi.

,,Peste 400 de persoane nu au mai venit pentru rapelul vaccinului AstraZeneca împotriva COVID-19, arată datele din 12 aprilie, prima zi când s-a administrat cea de-a doua doză pentru serul AstraZeneca, la intervalul de opt săptămâni între cele două doze."

[ link extern ]

Este recomandabil ca acesti oameni sa se vaccineze pentru rapel dar nu știu și cred ca pot muri și după rapel.

Nu se poate face rapelul.cu alt vaccin.

Ar trebui facuta o informare personala a acestor oameni, fiecare sa fie anunțat verbal de persoane competente.
Acesti oameni au nevoie de asigurări.

Este o pierdere mare lipsa a 400 de.persoane nevaccinate cu rapelul.
Poate insemna cel puțin 4000.de persoane noi infectate din acest motiv.
Ultima modificare: Marți, 13 Aprilie 2021
Vaccinul Johnson a fost suspendat în SUA.
Sunt curios ce va face Europa.
În mod normal ar trebui sa se aștepte rezultatul.din SUA.
,,Preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, Valeriu Gheorghiţă, a declarat, marţi, că administrarea rapelului persoanelor imunizate cu AstraZeneca a început din 12 aprilie, iar peste 95% dintre cei programaţi s-au prezentat."

[ link extern ]

Este bine dacă aceasta este situația reala.

Cei 400 sunt.pierduti aiurea dar...astea sunt autoritățile...nu stiu sa comunice.
Comunicarea costa și mult ca sa ai experți în.comunicare pe asa ceva.
Puteau apela.si ei.la.ministrul sanatatii care sa ii sune personal pe.oameni și sa ii anunțe sau la alții asemenea lui...
Asa.se duce lupta corp la.corp...cu Covid-19...

400 de persoane conta foarte mult în economia contralarii pandemiei în România...

Dar, nici măcar nu au încercat...

Și vor sa ii ajute Biserica Ortodoxă Română...
Nu ii poate ajuta daca ei sunt incapabili și nu dau încredere la oameni.

Eu sunt perfect de acord cu Biserica Ortodoxă Română.
Este o poziție cât se poate de corecta fata de prostia autorităților...competente...

Ii puteau suna personal pe cei 400 care se tem de a doua doză AstraZeneca , Arafat, Gheorghiţă, Voiculescu, Moldovan și altii cunoscuți ca sa le dea încredere în vaccinare.
Asa se face...ca sa dai încredere la oamenii.speriati de AstraZeneca atunci când nu exista deloc.probleme.

Este absurd sa o dai aiurea sa se vaccineze lumea cu AstraZeneca si sa nu ajuți la rapel.
Este maximum.de absurd și de ignoranta din partea autorităților care par nepăsătoare la necesitatea vaccinării în adevăratul ei sens eficient.

Par sa vrea victime.colaterale și atat...
Încearcă sa ii convingă pe cei care pot muri la.prima.doza.dar nu ii conving pe.cei.la a doua doză unde nu exista risc de deces pana în prezent.
Deci, în proporție de 100% nu se moare la a doua doză.de vaccin.

Ati inteles ce zic?
Sunt îndemnați cei care pot muri și lăsați sa nu se vaccineze cei care nu vor muri la a doua doză.

Ce este asta?

Poate îmi explica cineva pt ca mie îmi scapa logica...vaccinării...eficiente și nu cea la.misto...propagata de statul roman...

Statul roman pare sa gândească fără logică și nu înțeleg care ar fi logica ca sa gândească asa...

Ultima modificare: Marți, 13 Aprilie 2021
Comunicarea este monopolizata, ea apartine GCS, asta e logica.
[ link extern ]

Secretul e la mare cinste si "valoros" in Romania:
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 14 Aprilie 2021
latka, utilizator

Alte discuții în legătură

Modelul suediei în abordarea pandemiei covid 19 va pare bun? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu prea au treaba suedezii cu stresul pandemiei de COVID 19. La ei se pot aduna 50 de.persoane cel mult.Nu prea vad logica. La.ei.scolile sunt deschise. Ei ... (vezi toată discuția)
Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva covid-19 ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ce dovezi științifice exista ca cei vaccinați împotriva Covid-19 nu transmit virusul daca sunt infectati după momentul vaccinării? Formulez aceasta ... (vezi toată discuția)
Care teste rapide pentru detectarea virusului sars-cov-2 sunt ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Care teste rapide pentru detectarea virusului SARS-COV-2 sunt cele mai bune? Care teste pentru detectarea existentei anticorpilor in cazul virusul ... (vezi toată discuția)