latka a scris:
Comunicarea este monopolizata, ea apartine GCS, asta e logica.
[ link extern ]
Secretul e la mare cinste si "valoros" in Romania:
[ link extern ]
Este necesar sa se tina secrete anumite lucruri dar ceea ce se vede cu ochiul liber nu poate fi secret și este aberant sa ți secret asa ceva.
Ratiunea secretului ar fi aceea pentru apărarea națională în scop de a se evita riscul unei intervenții armate străine.
Cum insa toti sunt praf, inclusiv rusii, nu vad un risc efectiv.
Poate ca știu ei mai bine fiind și situatia încordată în Ucraina dar oricum degeaba nu știm noi dacă știu alții...
Sunt oricum.enervanti și mai rău incurca decât ajuta și asa a fost de la începutul apariției acestora în 26 februarie 2020.
Ăștia trebuia sa aibă informații externe și sa le.foloseasca ca sa nu ajungem la ce a fost în martie 2020.
Scuza cu cifrele date de chinezi în decembrie 2019 nu reprezinta o scuza după parerea mea.
Dar...nu ar fi exclus ca acesti ,,informati" sa fi fost dezinformați la.randul lor.
Asta este insa alta discutie...
Un mic amanunt poate schimba informarea în dezinformare...
Oricum, s-au constituit foarte târziu.
Trebuia de prin ianuarie 2020 sa se miste...cu talent...
Referitor la rapelul.cu AstraZeneca pot și autoritățile sa ii sune personal pe oameni ca sa ii convingă.
Ei nu au inteles ca la.rapel nu exista risc de deces, după un.ne asigura dr. Valeriu Gheorghiţă și nu cred ca ne-a mințit.
Este corect Gheorghiţă, atat cat p9ate și el.sa.fie...Dar aici chiar nu cred ca a mințit.
Eu dacă m-as fi vaccinat cu AstraZeneca as fi mers la rapel fara probleme și fără stres.
Asa ar trebui sa faca si oamenii aceștia, cei 400, dar trebuie și ei anunțați.Nu ar fi exclus ca ei sa nu aiba habar ca nu exista risc de deces la.rapel.
Sa ii sune un secretar de stat, de pilda, ca sa ii convingă și sa se dea un comunicat la TV de care ei sa stie la ora X.
Daca oamenii sunt neinformați este normal sa refuze rapelul.
Trebuie informati și nu ținut...secret...ca sa facem haz de necaz...
Poate ca din cei 400, 300 nu au televizor și merg pe informații gen Radio Șanț...
Statul trebuie sa aibă și el un rol mai activ pe.partea cu informarea.