avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Am o problema , am cumpărat de la cineva o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Am o problema , am cumpărat de la cineva o garsonieră ...

Buna ziua
Am o problema , am cumpărat de la cineva o garsonieră . In momentul vânzării fostul proprietar nu avea trecute pe numele lui utilitățile (gaz,curent) . Cum procedez in cazul asta ?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:58, 23 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are nici o relevanță acest aspect. Mergeți și faceți contract la utilități pe numele dumneavoastră. Dumneavoastră ați cumpărat imobilul, nu și utilitățile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua vreau sa cumpar o garsoniera și proprietarul spune ... Nora_ella Nora_ella Buna ziua Vreau sa cumpar o garsoniera și proprietarul spune ca are gazul apa ,curentul închise și nu vrea sa le dea drumul.Eu când fac contractul la ... (vezi toată discuția)
Contract electricitate la vanzare - cumparare casa marianu20 marianu20 Buna ziua. Ma numesc Florin Ionescu si la inceputul anului am cumparat o casa, in rate, direct la proprietar. S-a facut contract la notar, casa este pe numele ... (vezi toată discuția)
Probleme cu fostul sot daniela2015 daniela2015 Am divortat de sotul meu de 1 an, nu am facut inca partaj si pe contarctul de casa este si el trecut. Problema este ca locuieste tot acolo, bea in fiecare zi, ... (vezi toată discuția)