avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o indrumare despre ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o indrumare despre ce demersuri ...

Buna ziua,

va rog sa ma ajutati cu o indrumare despre ce demersuri mai trebuie sa fac pentru a-mi recupera actele originale, medicamentele, banii, etc care mi-au fost confiscati in luna iulie 2020, desi aveam suspendare executare silita, de catre executor, care nici nu a inventariat aceste obiecte personale, care nu faceau obiectul executarii. se judeca in continuare contestatia mea, dar termenele sunt destul de mari, eu am ramas pe drumuri, si fara casa, si fara acte, si fara haine sau incaltaminte, ba si fara telefoane si alte apare electronice, unele de la firma la care lucrez si pentru care voi raspunde. executorul refuza sa mi le inapoieze, zice ca ii interzice legea, toata executarea s-a facut in fals, in baza unui asa zis titlu executoriu anulat. Va rog sa ma ajutati cu un sfat, unde sa ma mai adresez ca macar actele, medicamentele si aparatura electronica de care am nevoie ca sa pot lucra sa mi le inapoieze. Deja am facut toate demersurile, dar nu am reusit nimic. Am boala cardio-vasculara grava, imi pierd locul de munca, nu mai am cu ce sa ma imbrac, etc, medicamentele si cardul de sanatate mi-au fost confiscate. Am toate dovezile, inclusiv expertiza grafologica, ca actele au fost falsificate, doar ca dureaza f mult procesul iar eu sunt pe drumuri. Unde sa ma mai adresez in afara de instanta de judecata? Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: sey , utilizator 22:06, 24 Noiembrie 2020
executorul nu confisca si nici nu urmareste medicamente, haine, acte.
cred ca ar trebui sa dati mai multe detalii despre situatie.
acestea sunt detaliile, cu ocazia executarii silite, care fusese deja suspendata de instanta, dar care a continuat chiar in ziua in care eram in instanta, executorul m-a anuntat ca a dus toate aceste lucruri din apartament si le-a depozitat la o adresa, iar iulterior la alta, nu el, ci le-a incredintat proprietarului aparatamentului in care locuiam cu chirie si a unui custode numit din partea proprietarului. aceste obiecte nu apar nici in inventar, proprietarul recunoaste ca porbabil sunt in posesia lui, dar nu le-a inventariat, si nu vor sa imi permita accesul la ele, decat daca imi retrag contestatia, am aceste declaratii si aleexecutorului si ale proprietarului in scris. avem termen in instanta peste 2 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri contestatie anaf gigelas gigelas Buna ziua, O persoana,a castigat in instanta restituirea taxei pe poluare (taxa auto); A mers la un executor judecatoresc pt.a se executa prevederile ... (vezi toată discuția)
Executare silita - bunuri mobile mcaltu mcaltu Buna ziua, Pe scurt situatia mea. Acum 9 ani am pierdut un proces de unde trebuie sa platesc daune morale si cheltuieli de judecata. Am tot primit de la ... (vezi toată discuția)
Executare silita elena_1895 elena_1895 Am avut de recuperat o suma de bani de pe mai multe titluri executorii de la o persoana care initial avea domiciliul in acelasi oras cu mine. Am actionat ... (vezi toată discuția)