avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara. Pentru a realiza taxa de succesiune după ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara. Pentru a realiza taxa de succesiune după o persoana ...

Bună seara.

Pentru a realiza taxa de succesiune după o persoana decedata este nevoie de cadastru pentru terenurile deținute?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 06:53, 25 Noiembrie 2020
Nu.
Dar dacă veți vrea să intabulati certificatul de mostenitor, va trebui să aveți documentația cadastrala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren prin succesiune? pup_me pup_me Buna mama mea a decedat in urma cu 2 ani ,am facut succesiunea dupa apartament dar dupa terenuri nu am facut deoarece atunci nu am mai avut bani si pt terenuri ... (vezi toată discuția)
Taxa succesiune Alin. George Alin. George Bună ziua, Doresc sa fac taxa de succesiune după decesul bunicului. De la data decesului a trecut 1 an. Pe ce perioada se poate face gratuit taxa de ... (vezi toată discuția)
Cum se poate proceda pentru pentru a nu plăti în plus la o succesiune? M.I.C. M.I.C. Soția mea este unic moștenitor al tatălui ei, care a fost ultimul decedat dintre părinții săi. Moștenește mai multe bunuri, printre care și câteva ... (vezi toată discuția)