avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal .se face modificare interval suspendare?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal .se face modificare interval suspendare?

Buna ziua!

În cazul în care salariatul a făcut cerere pentru concediu fără salariu , în revisal s-a transmis perioada de suspendare a contractului individual de munca conform cererii, însă salariatul a adus concediu medical după o zi de fără plata,cum se inregistreaza corect în revisal ? Practic este doar o zi în care nu are concediu medical.
23.11.2020-27.11.2020- initial. Aduce concediu medical începând cu 24.11.2020.

1. la perioada respectiva, Început suspendare...Sfarsit suspendare , se MODIFICA perioada de sfârșit suspendare ,adica sa apara doar 23.11. în concediu fără plata ?

2. Perioada rămâne cea mentionata initial (început,sfarsit) și se trece perioada incetare mai devreme? În acest caz nu ar mai corespunde intervalul cu data incetarii...
Nu am mai avut situații similare, va mulțumesc pt indrumare.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:51, 25 Noiembrie 2020
Se modifica doar perioada de sfarsit de suspendare si apoi se face incetarea suspendarii.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Noiembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata de o zi in noul revisal popanaid popanaid Am cativa angajati care au avut numai 1 zi de concediu fara plata. ex: 20 apr. Trec data de inceput suspendare 20.04, data de sfarsit tot 20.04, dar nu ma ... (vezi toată discuția)
Data incetarii suspendarii in revisal iirina_19 iirina_19 Am un contract suspendat in perioada 19.10-18.11(23 zile fara plata) si am trecut in revisal data inceput suspendare=19.10(prima zi de concediu fara plata) si ... (vezi toată discuția)
Revisal concediu fara plata MariaRamona MariaRamona Buna ziua, In situatia in care un salariat a solicitat concediu fara plata in perioada 25.06.2013-05.07.2013, cum se procedeaza cu transmiterea ... (vezi toată discuția)