avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Cat eram la serviciu, un vecin a sarit ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Cat eram la serviciu, un vecin a sarit gardul si a ...

Buna ziua! Cat eram la serviciu, un vecin a sarit gardul si a taiat doi copaci si i-a dus la el in curte. Cand am venit si l-am confruntat mi-a raspuns cu “ce-ai sa-mi faci?”. Am chemat politia si au venit doi domni politisti, au luat detalii, l-au indemnat sa restituiasca lemnul si m-au intrebat daca vreau sa fac plangere. Am spus ca nu si mi-au spus ca ma pot razgandi oricand. Intrebarea mea este: ce se poate intampla daca depun plangere si cam la ce cheltuieli m-as putea astepta? Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Mihai Gaita , Avocat 13:37, 27 Noiembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Depuneți plângere pentru furt direct la Parchetul Judecătoriei. Dacă nu vă angajați avocat, nu vă așteaptă cheltuieli.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat furt masa lemnoasa de pe terenul meu ContSters314385 ContSters314385 Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Am un teren cu padure, brad, acolo mai sunt și alti proprietari care au parcele cu masa lemnoasa. ... (vezi toată discuția)
Bună seara! mama mea a moștenit un teren intravilan împrejmuit ... Bartha Magdalena Bartha Magdalena Bună seara! Mama mea a moștenit un teren intravilan împrejmuit cu gard. Unul dintre vecini a intrat pe acest teren fără acordul ei ,a tăiat niște pomi ... (vezi toată discuția)