avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate face text de paternitate dupa 17 ani jumate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate face text de paternitate dupa 17 ani jumate avem o fosta ...

Se poate face text de paternitate dupa 17 ani jumate avem o fosta sotie a unui frate decedat care ne a chemat la Tribunal sa i dam nume copilui ca nu se poate casatori cu un copil din flori iar acum ne a dat in judecata pentru moștenire fratele euu nu avut niciodată ceva pe numele lui abem doar moștenire de la bunici si as brea sa stiu are dreptul fiind stranepoata si ce cota ii rebine fiind mai .ulti .moștenitorii va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 21:01, 26 Noiembrie 2020
Dacă au fost casatoriti de ce copilul nu are numele tatălui.daca e recunoscut, fie și prin proces are drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca tatal meu nu a avut nimic pe rol si nici o mostenire poate ... Wathap Wathap Daca tatal meu nu a avut nimic pe rol si nici o mostenire poate avea dreptul o stranepoata recunoscuta prin santas ca vrea doar nume la copil ca nu se poate ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am ca copil adoptat cu toate efectele unei filiații firești? Marinela Marin Marinela Marin Sunt o persoană cu vârsta de peste 30 de ani și am fost adoptată de către bunicii mei paterni la vărsta de 4 ani și jumătate după ce m-am căsătorit ... (vezi toată discuția)
Cota mostenire nepoti? Balaurul Balaurul Buna ziua, Va rog un raspuns pentru urmatoarea situatie de mostenire (dupa un unchi decedat fara copii, sotie, testament), asadar: decedatul are - [b]doi ... (vezi toată discuția)