avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca tatal meu nu a avut nimic pe rol si nici o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca tatal meu nu a avut nimic pe rol si nici o mostenire poate ...

Daca tatal meu nu a avut nimic pe rol si nici o mostenire poate avea dreptul o stranepoata recunoscuta prin santas ca vrea doar nume la copil ca nu se poate casatori cu un copil din flori si dupa 15 ani jumate vrea drep de mostenire se mai poate daca nu a cerut in limita celor 6 luni cum spune legea.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:00, 9 Decembrie 2020
recunoscuta prin santas

ce inseamna asta ?

gi-jane2 a scris:

recunoscuta prin santas

ce inseamna asta ?

Ne chemat la Tribunal sa recunoastem copilul fara sa ne intrebe daca suntem de acord fratele meu a murit la 3 saptamani dupa ce sa nascut si nici nu locuia la adresa fratelui iar eu fiind de la tara am zis sa aiba copilul nume daca nu are pretentie la nimic iar acum sunt data in judecata pentru moștenire chiar daca aceasta nu este din partea. tatalui si de la bunicii
copilul e in drept sa mosteneasca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face text de paternitate dupa 17 ani jumate avem o fosta ... Wathap Wathap Se poate face text de paternitate dupa 17 ani jumate avem o fosta sotie a unui frate decedat care ne a chemat la Tribunal sa i dam nume copilui ca nu se ... (vezi toată discuția)
Testament cu probleme ralucav54 ralucav54 Buna ziua! Bunica mea din partea tatalui a decedat recent. In urma cu 6 ani dansa a facut un testament prin care si-a manifestat dorinta de a-mi lasa casa ... (vezi toată discuția)
Cum dovedesc ca este fratele mamei marius s marius s Buna ziua.am apelat la dumneavoastra cu o problema... Mama mea are un frate care a fost nascut inainte ca bunica mea sa se casatoreasca cu bunicul...dupa ... (vezi toată discuția)