avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Statutul magistratului dupa pensionare Bună ! Dupa ce ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Statutul magistratului dupa pensionare Bună ! Dupa ce un procuror ...

Statutul magistratului dupa pensionare
Bună ! Dupa ce un procuror iese la pensie, el mai poate beneficia de identitate protejata sau alte beneficii pe care le-a avut în timpul carierei de magistrat ? Dupa ce se pensioneaza devine pur și simplu persoana fizică, fara niciun statut special ?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 18:22, 26 Noiembrie 2020
Cu ditamai pensia speciala..doar nu e demnitar sa aiba si paza..
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de pensionare- invatamant haifa haifa Va rog sa aveti amabilitatea sa-mi precizati baza legala de acordare a indemnizatiei de pensionare in invatamant. Am aflat ca, Curtea de Conturi imputa scolii ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata pentru vechime grupa a ii-a cristianw cristianw Buna ziua. Sunt nascut la data de 12.07.1967. M-am angajat in August 1983 ca tipograf (grupa a II-a de munca) si in 1986 am terminat liceul la seral. Am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as avea nevoie de un sfat din partea unui expert in ... Ela Lari Ela Lari Buna ziua! As avea nevoie de un sfat din partea unui expert in domeniul juridic, va rog. Este vorba despre un dosar de pensie respins pe noua lege a pensiilor. ... (vezi toată discuția)