avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de comodat pentru sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de comodat pentru sediu social

Buna ziua, am cateva nelamuriri in legatura cu incheierea contractului de comodat pentru sediul social al unei firme.

Am inteles ca acesta poate fi redactat sub semnatura proprie.

In cate exemplare trebuie incheiat daca apartamentul (in cazul meu) ce va fi dat in folosinta are 2 proprietari? In doua sau in trei exemplare?(cate unul pentru fiecare coproprietar si unul pentru SRL)

Trebuie anexata copie dupa actul de vanzare-cumparare?

In cazul in care se doreste folosirea doar a unei camere din apartament acest lucru trebuie specificat in contract?

Multumesc
Ultima modificare: Luni, 28 Decembrie 2009
mihai_pirjol, utilizator
Cel mai recent răspuns: amalia2009 , utilizator 10:18, 21 Decembrie 2010
Am si eu o intrebare referitoare la contractul de comodat :o societate x inchiriaza un apartament de la alta societate y care ii da dreptul societatii x sa subinchirieze apartamentul. Societatea X subinchiraza o camera din apartament pentru sediul social al unei firme Z. Societatile X si Z pot incheia ulterior un contract de comodat (firmele X si Z au acelasi administrator) ? Trebuie dus acest contrat undeva (Finante?- ca societatea X sa arate ca nu mai obtine venituri din subinchiriere? Registrul Comertului?).
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat - prevederi Costica33 Costica33 Va multumesc anticipat pentru ajutor. Vreau sa fac un contract de comodat pentru firma mea si 1. am nevoie de fraza standard prin care pot stipula cat la ... (vezi toată discuția)
Sediu social Mariralu Mariralu Eu ca si pers. fizica , proprietar ap., pot sa ajut pe cineva facandu-i un contract de comodat , pentru a isi deschide sediu social ( in acte ) pe ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat razvanbonciu razvanbonciu Buna ziua Am nevoie de un contract de comodat pentru sediu social insa proprietarul trebuie sa plece in alta tara zilele acestea. Poate completa acest ... (vezi toată discuția)