avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Buna ziua! Cum se poate rezilia un contract între ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Buna ziua! Cum se poate rezilia un contract între mine și avocat? ...

Buna ziua! Cum se poate rezilia un contract între mine și avocat? I-am scris motivele și nu mi s-a dat niciun răspuns, timp între care am plătit alt avocat pentru a ma reprezenta.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 10:14, 27 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Noul av angajaț trebuia să vă lămurească și asupra acestui aspect..Ati comunicat av în scris motivele si faptul ca înțelegeți să rezolvați contractul e suficient nu tb să vă răspundă av ca e sau nu de acord.La termen se prezintă noul av si gata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri legate de contractul de asistenta/reprezentare juridica TANASENASTASA TANASENASTASA buna ziua.e posibil ca primul termen sa fie amanat pt ca av nu s-a prezentat iar acesta a zis ca,oricum termenul se amana pt ca nu avea semnat contractul cu ... (vezi toată discuția)
Sunt în proces cu o agenție imobiliară căreia nu i-am plătit ... bebelush1900 bebelush1900 Sunt în proces cu o agenție imobiliară căreia nu i-am plătit comisionul pt, ca nu a vrut sa încheie convenție scrisa și apoi am renunțat la serviciile ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract mirel28 mirel28 buna ziua, Am icheiat un contract cu un avocat, pentru reprezentare in faza de cercetare penala, el reprezentanduma doar la tribunal o singura data la cererea ... (vezi toată discuția)